| מחבר: | כרמית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/10/2020 |
| שעה: | 22:51:48 |
|
שלום רב
נרשמתי לקורס שאורכו כ3 חודשים, עלות הקורס 6400 שח. ביום הראשון לקורס בעלת הסטודיו החתימה אותי על החוזה גבתה את מלוא התשלום אך לא נתנה לי עותק מהחוזה. לאחר 3 שיעורים, החל סגר שני של הקורונה וכאמור הקורס הופסק. בתקופה זו נתנה המרצה שיעורי זום אציין שלימוד זה אינו מתאים לי ולאופי הלימוד שדורש הדרכה אחד על אחד. שכן נרשמתי לקורס מעשי ולא בזום. ציינה המרצה כי כאשר נשוב ללימודים הפרונטלים ויהיה מי שירצה תעבור איתו על מה שהיה בזום.
בשלב זה,, בעלת הסטודיו לא יודעת מתי יתחדשו הלימודים הפרונטליים שכן הסגר ממשיך.ככל הנראה יתחדש רק באמצע נובמבר אולי אחרי כן. בנתיים התשלומים ממשיכים לרדת ואינה מקפיאה אותם. דחיית הקורס לאחרי תקופת הסגר וכל המשתמע מהקפאתו כבר אינה עולה בקנה אחד עם הלוז שלי ועם המשרה בה אני עובדת ועליי לבטל את המשך הלימודים. כאמור, אני מבינה שעליי לשלם בגין השיעורים הפרונטליים וזה מקובל. שאלותיי הם:
א. האם אוכל לדרוש ביטול והחזר בגין שירות שלא קיבלתי ( החל מ3 השיעורים שהקורס נעצר) שכן לא קיבלתי עותק מהחוזה ורק בעלת העסק השאירה אצלה עותק חתום, להבנתי מדובר בחוזה חד צדדי?! בנוסף לא הייתה שום התייחסות בחוזה למשבר קורנה, מה קורה בתקופת סגר וכו..האם זה סביר?
ב. האם בכל התיאור שציינתי להעיל אוכל לפנות אליה בדרישה מיידית להפסקת הקורס והחזר של כספי בגין כלל השיעורים שלא ממושו?
ג. אציין שפניתי לבית העסק, בגישה משתפת ושיתפתי אותה כי בגלל דחיית הקורס והקפאותו איני יכולה להמשיכו במועד העתידי שיפתח שוב ולכן מבקשת לסיים את ההתקשרות בנינו. בעלת העסק לא הסכימה וציינה כי עליה לקנוס אותי ובכלל זה לפי החוזה אינה מחוייבת להחזיר לי כלל וכלל כסף..
אודה לעזרתכם ועצתכם כיצד עליי לנהוג מולה |
|
|