| ![]() |
| ביטול אירוע ספורט | ||
| מחבר: | דוד פלד (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/10/2020 | |
| שעה: | 14:01:16 | |
| היי,
נרשמתי בינואר השנה לתחרות ספורט בעלות הרשמה של 500 שקלים. בעקבות משבר הקורונה האירוע נדחה לחודש מאי 2021, ובעקבות הלו"ז האקדמי אליו אני נכנס, ככל הנראה לא יעלה בידי להשתתף באירוע בתאריך החדש (שכן אי אפשר לדעת מה קורה בלו"ז שלנו כשנה קדימה). בעקבות הדחיה, חברת ההפקה לא מוכנה לתת החזר עבור דמי ההרשמה אלא מאפשרת להשאיר את ההרשמה לאירוע הנ"ל (בתאריך החדש) או להמיר את ההרשמה לאירוע אחר שלהם (שעולה פחות מ500 שקלים). לאחר מספר בקשות חוזרות ונשנות להחזר, "התפשרו" איתי על החזר של 50 אחוז מסך דמי ההרשמה (250 שקלים), והם ישמרו את שאר הכסף, וזה ללא הזכות להכנס לאירוע הנ"ל או אחד אחר. האם מותר להם להחזיק אותי כבן ערובה, ואת הכסף שלי כדמי כופר במצב המדובר? בתקנון שאישרתי לא מדובר על משבר הקורונה (שכן לא היה ידוע על קורונה בינואר), וכן יש סעיף שמאשר לי לבטל את העסקה גם יותר מ14 יום מיום הרכישה, בחיוב 5 אחוזים או 100 שקלים הנמוך מביניהם. (הם טוענים שאני אישרתי תקנון אחר, אך הדבר חד משמעית אינו נכון, שכן התקנון שהם טוענים שאישרתי מכיל סעיף בנוגע לקורונה, שלא הייתה קיימת בארץ בחודש ינואר). תודה רבה. דוד. | ||
| 15/10/2020 14:01 | דוד פלד |
ביטול אירוע ספורט |
| 18/10/2020 13:49 | ד |
re:ביטול אירוע ספורט |
| 21/10/2020 09:09 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול אירוע ספורט |