חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חוסר בחלקי חילוף לתיקון מכשיר טלפון - חצי שנה מתום תקופת האחריות
מחבר:אבי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/10/2020
שעה:23:29:13

שלום,

לפני כשנה וחצי רכשתי מכשיר טלפון בעלות של 1990 ש"ח מאחת מהרשתות הגדולות. הרשת הייתה היבואן הבלעדי והיחיד של אותו המכשיר.

לפני מספר שבועות נשבר מסך המכשיר שלי. חיפשתי מעבדות שמבצעות החלפה של אותו המסך, ללא הועיל. הדגם הספציפי הזה לא נפוץ בארץ ואותו הרשת הפסיקה ליבא אותו.

פניתי לרשת וביקשתי פתרון בתשלום לתיקון מסך הטלפון, לאחר שנתקלתי באחד מעמודי האתר המורה על מחוייבותו של יבואן לחלקי חילון בתשלום, שנה מרגע תום האחריות למוצרים מעל 300 ש"ח.

תגובתם הנוכחית הינה שאין כיום אפשרות לתקן את הטלפון בארץ ובמידה וארצה הם יאפשרו לי רכישת טלפון בהנחה של כ-400 ש"ח - יש לציין כי הדגמים שהוצעו לי עולים נושקים ל-2000 ש"ח.

מה באפשרותי לעשות במידה והיבואן טוען כי אין באפשרותו לספק חלקי חילוף לתקן את המכשיר בארץ (המכשיר ממשיך להיות משווק ברחבי העולם) ומציע פתרונות כפי שתארתי?

בתודה מראש
אבי
11/10/2020 23:29 אבי חוסר בחלקי חילוף לתיקון מכשיר טלפון - חצי שנה מתום תקופת האחריות
13/10/2020 14:17 המועצה לצרכנות    re:חוסר בחלקי חילוף לתיקון מכשיר טלפון - חצי שנה מתום תקופת האחריות
13/10/2020 14:43 משה    re:חוסר בחלקי חילוף לתיקון מכשיר טלפון - חצי שנה מתום תקופת האחריות
13/10/2020 14:50 משה       re:re:חוסר בחלקי חילוף לתיקון מכשיר טלפון - חצי שנה מתום תקופת האחריות