חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

נדרשתי לשלם דמי ביטול על השבת מוצר חשמלי הנמצא באריזתו המקורית ונרכש לפני 3 ימים
מחבר:אדווה כץ (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/10/2020
שעה:13:42:33

שלום רב,
אשמח מאוד לקבל את עזרתכם אני ממש אובדת עצות...
רכשתי כיריים חשמליות מסניף של א.ל.מ במרכז ביג באר שבע ביום חמישי האחרון 8/10/20. המוכר בחנות הסביר שיש צורך בחיבור חשמלי תלת פאזי. שאלתי חשמלאי מוסמך והוא הסביר שהבניין שלנו מחובר לתלת פאזי. כמו כן התבקשתי ע"י חברת ההתקנות (אלקטרה), שלא לפתוח את האריזה עד להגעת הטכנאי להתקנה וכך באמת עשינו.
כשהגיע הטכנאי היום, יום א' 11/10/20, התברר לנו שיש צורך בשקע מיוחד שנקרא תלת פאזי ולא בחיבור חשמלי. התקשרתי אל החנות להסביר את שקרה ושאלתי אם יוכלו לספק לי מכשיר חלופי העומד בתקציב שלי ובחיבור החשמל הקיים בביתי והוא אמר שאין להם. כמתבקש ביקשתי לבטל את העסקה ולקבל את מלא הכסף חזרה. כמו כן הסברתי שהמוצר באריזתו המקורית, לא נפתח מעולם. המוכר בחנוץ אמר שלא מוכן לבטל עיסקה ללא תשלום דמי ביטול על סך 100 ש"ח או 5% מערך הקנייה. האם המוכר צודק ועליי לשלם דמי ביטול על מוצר שרכשתי לפני 3 ימים, הנמצא באריזתו המקורית? תודה רבה מראש :-)
11/10/2020 13:42 אדווה כץ נדרשתי לשלם דמי ביטול על השבת מוצר חשמלי הנמצא באריזתו המקורית ונרכש לפני 3 ימים
12/10/2020 15:39 המועצה לצרכנות    re:נדרשתי לשלם דמי ביטול על השבת מוצר חשמלי הנמצא באריזתו המקורית ונרכש לפני 3 ימים