חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הזמנת ספה לאחר החלפה ולא סופקה
מחבר:לי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/09/2020
שעה:12:30:05

שלום, מעוניינת לשתף לצורך יעוץ ולדעת מהם האמצעים העומדים לרשותי.
בתאריך 22/4 רכשתי ספה בפריסה של 10 תשלומים בכרטיס אשראי (בהזמנה אישית של הריפוד וגוון הבסיס, שנבחרו בהמלצת עובדת החנות ובתיאום איתי בחנות עצמה). הובטח לי אספקה עד 3 שבועות וסוכם שעלי לשאת בעלות ההובלה. בפועל הספה סופקה ב 9/6. על אף האיחור, לא קיבלתי עדכון כלשהו או התנצלות ופשוט הנחתי לזה ללא שום בעיה מצדי ואף גיליתי הבנה לאור המצב. עם אספקת המוצר, הבנתי שצבעי הריפוד והבד לא לטעמי, התנצלתי וביקשתי להחליף. לאחר שהמוכרת אמרה שהיא בהפסד אם תייצר ספה חדשה, התפשרתי על החלפת הריפוד בלבד ללא עלות נוספת. חשוב לציין שהמוכרת הדגישה ואמרה שאין שום בעיה להשתמש בספה וברגע שמתבצעת ההחלפה, היא מכבסת את הריפוד כולל כריות הנוי עד שיסופק הריפוד החדש. היא חזרה על כך שוב ושוב. ב 14/6 נסעתי לתל אביב (מאיזור ים המלח בו אני מתגוררת) לבחור בדים חדשים להחלפה. המוכרת היתה די קצרה בשירות שלה והחלטית וגם את זה קיבלתי, ולבסוף נבחרו בדים חדשים. אמרה המוכרת שהאספקה תוך כ 3 שבועות. מאז ועד היום 25/9 הספה לא סופקה!! מה 5/7 נאמר לי שהספה בעבודה, אחכ נאמר לי שהרפד יצא לחופשה ואז נכנס לבידוד, בשום שלב היא לא שולחת עדכון, יחס חמקמק לכל פניה שלי. המוכרת לא מתנצלת, לטענתה עשתה ״את כל המאמצים״, ב 26/8 קיבלתי הודעה ממנה ששבוע הבא יהיה מוכן והיא תיצור איתי קשר. זה לא קרה עד שאני יזמתי קשר ואמרה שזה מוכן מה שלא טרחה לעדכן. עסק שמכבד את עצמו יפצה את הלקוח ויספוג הובלה במיידית. גם זה לא קרה. לאחר מכן אמרה שהיא מחפשת הובלה .מאז שאלתי אותה מה קורה עם ההובלה, אמרה לי להגיע לאסוף למרות שהבטיחה בעצמה לספק הובלה וכך נמרח ונמרח ואין מוצר במשך כ 4 חודשים!!!! לא בטוח שגם מוכן והתשלומים רצים. זו תחושה של עוגמת נפש שאין כמוה, ותחושה של רמאות. אני מנסה להתקשר וחוזרת בהודעות חמקמקות. כעת אני רוצה להחזיר את הספה הישנה ולקבל את כספי חזרה. באיזה אופן ניתן לעשות זאת??
29/9/2020 12:30 לי הזמנת ספה לאחר החלפה ולא סופקה
30/9/2020 14:58 המועצה לצרכנות    re:הזמנת ספה לאחר החלפה ולא סופקה