| ![]() |
| קבלת מוצר שבור עקב טעות בהובלה | ||
| מחבר: | נועה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 24/09/2020 | |
| שעה: | 20:22:46 | |
| שלום וערב טוב,
הזמנתי 2 כיורים דרך אתר אינטרנטי, לא חוייבתי עבור הובלה ולא נאמר לי שצריך. הכיורים הגיעו והשליח הניח את 2 הארגזים בעגלה שהבאתי והעלתי אותה לדירה מבלי לגעת בארגזים בגלל שזאת לא היתה הדירה בה ההתקנה תתבצע. שמרתי את הכיורים בארגזים בתוך העגלה ולא פתחתי מחשש שישברו. כשהגיע מועד ההתקנה פתחנו את הקופסא וגילינו ששני הכיורים לא רק שבורים אלא מרוסקים!! ישר התקשרתי לשרות החברה וסיפרתי להם מה קרה, הם כמובן הפנו את האשמה אליי שהייתי צריכה לפתוח את הארגזים ולבדוק את תקינות הכיורים. הסברתי ששמרתי עליהם סגורים מחשש שישברו ולא נגענו בהם מהרגע שהשליח הניח אותם בעגלה. מפה לשם לאחר התכתבויות ושיחות רבות הם הסכימו למכור לי 2 כיורים חדשים במחיר עלות. על פניו שרות וטיפול סביר, אבל אז התקשרו אליי שאני צריכה לשלם הובלה..למה עכשיו כן ובהזמנה הראשונה לא? "כי היתה טעות" היתה תשובתם, ובגלל הטעות הזאת קיבלתי כיורים מרוסקים כי מהרגע שהטיפול הועבר לחברת משלוחים ההתנהלות היתה לגמרי שונה מההובלה הקודמת- התקשרו לתאם זמן הגעה, גם השליח התקשר והכיור הגיע בקופסא המקורית שלו ולא ב2 קופסאות כך שהיה אפשר לראות שהמוצר שביר ולהתייחס אליו בהתאם. השליח ידע מה הוא מוביל ושמר על זה- שלא כמו במשלוח הקודם שהשליח לא ידע שאלו כיורים או פריט שביר כי על הקופסא החיצונית היה כתוב "כלב ועיתון"!! הכל כמובן מצולם וחלק מהשיחות גם כתובות. אם הגעתם עד לכאן- תודה :) האם ניתן לתבוע? האם אפשר לדרוש זיכוי על הכיורים החדשים ששילמתי עבורם? | ||
| 24/9/2020 20:22 | נועה |
קבלת מוצר שבור עקב טעות בהובלה |
| 29/9/2020 15:18 | המועצה לצרכנות |
re:קבלת מוצר שבור עקב טעות בהובלה |