חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה
מחבר:מנחם הנזלמן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/09/2020
שעה:07:55:16

רכשנו מדיח כלים חדש (וראשון) בשעה טובה. הטכנאי שהגיע התברר כאיש מכירות לא רע והצליח בנוסף להתקנה למכור לנו גם מגן נחשולי מתח ומגנט לטיהור המים.

מיד כשיצא הטכנאי מהדירה עשיתי מספר בירורים והחלטתי שאין לי צורך במוצרים הנלווים שנמכרו לי על ידי הטכנאי (יש לי מגן נחשולי מתח זהה במחסן ובשיבר הראשי של הבית מותקן סנן אוסמוזה הפוכה). חשוב לציין שהמוצרים נותרו חדשים שכן המדיח הופעל חשמלית בלבד עקב בעיות בתשתית הביוב בדירה.

מיד ניתקתי והחזרתי את המוצרים לאריזתם המקורית והתקשרתי לחברה שסיפקה את השירות כדי להודיע להם שברצוני לבצע ביטול עסקה. נאמר לי על ידי הנציגה שהפניה שלי התקבלה ועוברת להמשך טיפול.

קראתי באתר שאני זכאי לבצע ביטול עסקה מ-2 סיבות עיקריות:
- על החשבונית לא הופיעו תנאי ביטול העסקה
- מוצר שנפתח לצורך הדגמה על ידי טכנאי לא נחשב למוצר שהיה בשימוש (המדיח לא יכול היה להיות בשימוש עקב בעיות התשתית)

מה עלי לעשות כדי להמנע מסחבת ומניסיון לעקוף את החוק על ידי החברה שסיפקה לי את השירות? האם די בכך שביצעתי את שיחת הטלפון (כשעה לאחר ההתקנה) כדי לקבע את זכותי לביטול העסקה?
15/9/2020 07:55 מנחם הנזלמן ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה
15/9/2020 07:57 מנחם הנזלמן    re:ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה
16/9/2020 14:39 המועצה לצרכנות       re:re:ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה
21/9/2020 00:31 מנחם הנזלמן          re:re:ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה
21/9/2020 08:56 המועצה לצרכנות             re:re:re:ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה
21/9/2020 09:06 מנחם הנזלמן                re:re:re:ביטול עסקה של מוצרים נלווים למדיח כלים שנמכרו על ידי הטכנאי בעת ההתקנה