חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הטעיה של חברת המוניות YANGO בנוגע להטבה בצירוף חבר
מחבר:עידן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/09/2020
שעה:11:46:21

שלום,

חברת YANGO, לה יש אפליקציה להזמנת מוניות, מציעה בתוך האפליקציה את האופציה לשלוח לחבר קוד קופון למימוש נסיעה ראשונה שלו, כאשר במידה והשלים את הנסיעה הראשונה ושילם באשראי, אני בתור מי שהזמין אותו אקבל 40 ש"ח הנחה לנסיעה הבאה.

אני ניסיתי לקבל את ההטבה המדוברת, ושיתפתי את הקוד שלי בקבוצה גדולה. באפליקציה רשום כמה קופונים נותר לשתף, וראיתי שהמספר ירד מ1000 ל-991, כלומר 9 משתמשים השתמשו בקופון, אך בפועל לא ראיתי שקיבלתי שום הנחה בחזרה.

לאחר מכן שיתפתי את הקופון עם עוד אדם שהיה פיזית לידי כשמימש אותו - גם לאחר מכן לא קיבלתי שום הנחה.

לאחר פניה לשירות שלהם, ביקשו ממני את מספר הטלפון של מי שמימש את הקופונים, כדי לבדוק את הנושא.

היה לי רק הטלפון של מי שמימש לידי את הקופון, ולאחר בדיקה הכירו בטעותם, ונתנו לי קופון הנחה אחד, עבור אותו מספר טלפון שבדקו.

לגבי שאר המימושים שעושה רושם שהתרחשו, הם טוענים שאין להם כיצד לבדוק האם מגיעות לי עוד הנחות כתמורה, אלא אם אמסור מספרי הטלפון של הממשים - דבר שאין ביכולתי לעשות כי אין לי מספרי טלפון.

השאלה שלי - מדובר כאן בכשל טכני שלהם, כפי שהוכחתי עם מספר הטלפון שהיה לי. סביא מאוד להניח שלפחות חלק מהמימושים האחרים היו אמורים להוביל לעוד הנחות שאקבל.
אך ככל הנראה מימוש לא מוצלח של המערכת שלהם מביא לכך שאני צריך לספק מספרי טלפון - דבר שלא מופיע בהצעה לשתף את הקוד.
למעשה הם גרמו לי "לעבוד" עבורם כמשווק ללא תמורה, ואני חושב שיש כאן הטעיה. במקום להוכיח שלא מגיעה לי תמורה (אם אכן כך המצב) הם פשוט מתנערים מאחריות.

אשמח לדעת האם יש כיצד לפועל במצב זה. תודה!
10/9/2020 11:46 עידן הטעיה של חברת המוניות YANGO בנוגע להטבה בצירוף חבר
14/9/2020 14:06 המועצה לצרכנות    re:הטעיה של חברת המוניות YANGO בנוגע להטבה בצירוף חבר