| ![]() |
| ביטול חתונה בעקבות הקורונה | ||
| מחבר: | מעין (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 08/09/2020 | |
| שעה: | 20:19:13 | |
| שלום רב,
רצית להתייעץ, אני אמורה להתחתן באולם אירועים באמצע אוקטובר, כרגע לפי המתווה הנוכחי האולם השיג אישור מסעדה וניתן להתחתן שם אך ללא ריקודים. כרגע אני לא יודעת מה קורה עם הקורונה במיוחד עכשיו שיש עליה בתחלואה ומפחדת ששוב יבטלו את ההתקהלות עד מועד החתונה, אני לא רוצה לחיות עם הסטרס הזה שיכולים לבטל לי את החתונה שבוע לפני. החוזה שלי מותנה טעימות והיו אמורות להיות טעימות במרץ בקיטריינג ספציפי ואז בסגר של הקורונה הראשון הקייטרינג הפסיק לעבוד עם האולם והחליפו לקייטרינג אחר(אחר ממה שכתוב בחוזה). קבענו ליולי טעימות עם הקייטרינג החדש ואז שוב היה איסור התקהלות ושוב ביטלו לנו את הטעימות. כרגע אנחנו במצב שחודש לפני ועדיין לא טעמנו את האוכל. מבחינת סעיפי ביטול בחוזה אנחנו אמורים בשלב זה לשלם 35% מהמחיר של האירוע בגלל שלטענתם אנחנו מפרים חוזה. השאלה האם אנחנו באמת אלו שמפרים את החוזה? כי א. החוזה מותנה בטעימות ואנחנו כמעט חודש לפני החתונה ועדיין לא קבעו לנו טעימות ( ורק אחרי שהתקשרנו שברצונינו לבטל הם אמרו כי אפשר לקבוע לנו טעימות עכשיו). ב. החוזה שאנחנו חתומים עליו הוא עם קייטרינג אחר - קייטרינג שהייתי בטוחה שהוא מעולה עקב ביקורות של אנשים שאני מכירה. ג. אנחנו חתומים בחוזה על תפריט בסגנון בופה ובגלל הקורונה זה מחוייב להיות הגשה לשולחן. ד. חתמתי חוזה על אירוע - אירוע הכולל ריקודים כמובן ולא יהיה לי את זה. ה. אני חיה בחשש שאוקטובר שוב יהיה סגר. תודה על המענה. | ||
| 8/9/2020 20:19 | מעין |
ביטול חתונה בעקבות הקורונה |
| 9/9/2020 18:25 | מעין |
re:ביטול חתונה בעקבות הקורונה |
| 9/9/2020 18:25 | מעין |
re:ביטול חתונה בעקבות הקורונה |
| 9/9/2020 20:19 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול חתונה בעקבות הקורונה |