חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה בטוחה
מחבר:נטע (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/09/2020
שעה:19:54:15

רכשתי שירות קוסמטי ב10 תשלומים ואכן אישרתי את העסקה ,נשלחה לי קבלה בוואט סאפ הקוסמטיקאית ביקשה שאשאר עסקה ללא החזר וללא ביטול זה היה נראה לי מוזר שאלתי אותה למה זה מנוסח כך אמרה את הרי לא מתכוונת לא להגיע.. משהו לא הרגיש לי בטוח עימה, אבל בכל זאת אישרתי לאחר ייעוץ עם חברות הסתבר ,כי אני יכולה לקבל כמעט את אותם טיפולים במחצית מהסכום מיהרתי לבטל את הרכישה טרם עברו 14 יום עסקים והקוסמטיקאית פשוט אמרה כי זו פעולה לא אפשרית מאחר ומדובר בעסקה בטוחה. פניתי לחברת אשראי אומרים שאין מה לעשות רק בית העסק רשאי לבטל ובגלל שאני לא מסכימה לקבל את השירות אפשר לבטל רק דרכה היא מורחת אותי בסיפורים של ביטול לוקח חודש בנתיים ירד לי כבר תשלום ולאחר חודש אומרת שביטול לוקח 3 חודשיים ושחבל בואי נסתדר בינינו. אני ממש חוששת שהיא מנצלת את הידע שצברה בנושא ושתחייב אותי ואני אשלם פשוט סתם!!! בבקשה מה הן הזכויות שלי? לא ייתכן שאני לא אקבל שירות ואשלם אליו מיותר לציין שלא ידעתי מזה בכלל עסקה בטוחה ושאלתי אותה למה לא היה גילוי נאות היא כאמור אומרת שלא מחוייבת לתת גילוי נאות וזו בעיה שלי אבל בפועל מורחת אותי מה אפשר לעשות ??אני מותשת
7/9/2020 19:54 נטע ביטול עסקה בטוחה
10/9/2020 18:25 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה בטוחה
10/9/2020 21:58 נטע    re:ביטול עסקה בטוחה