| ![]() |
| רכישת מכונת כביסה תקולה | ||
| מחבר: | לידיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/09/2020 | |
| שעה: | 10:13:19 | |
| שלום,
לפני כשבוע הגיעה אליי מכונת כביסה חדשה ויום למחרת הגיע טכנאי להתקין אותה. המכונה נקנתה ברשת מוכרת והאחריות היא מטעם היבואן. לאחר שהטכנאי עזב הפעלנו את המכונה וגילינו שנוזלים ממנה מים. מיד פנינו לחברה המבטחת והזמנו טכנאי לבדוק את המכונה. הובטח לנו שיגיע טכנאי יום למחרת (שישי), אך הוא לא הגיע. ביום ראשון התקשרתי שוב וקבעתי טכנאי ליום שלישי. בבוקר יום שלישי התקשרתי לוודא שמגיע טכנאי, אך למרבה הפתעתי נאמר לי שאין שום הזמנה לטכנאי מטעמי. לאחר המון שיחות במהלך היום, שפגעו לי בשעות העבודה, שלחו אליי טכנאי. הטכנאי הגיע ושהה במקום 10 דק' לכל היותר, הפעיל מספר פעולות בסיסיות במכונה (שטיפה בלבד, סחיטה) וקבע שאין תקלה. לאחר שהוא עזב הפעלו שוב את המכונה על תכנית מלאה, ושוב נזלו מים. התקשרתי שוב לחברה והזמנתי עוד טכנאי, שאמור להגיע מחר. במקביל פניתי לרשת ממנה רכשתי את המכונה כדי לבטל את ההזמנה. הם חזרו אליי רק לאחר 4 ימים, וטענו שמכיוון שנעשה שימוש במכונה לא ניתן להחזיר אותה (מלבד השימוש הראשוני, בו זוהתה התקלה, לא הפעלנו את המכונה מעבר לבדיקות של הטכנאי והפעלה נוספת לאחר שהוא הלך כדי לוודא את התקלה). אני רוצה לברר מה ניתן לעשות במצב זה; רכשתי מכונה חדשה ואני לא מעוניינת בתיקונים והתקנת חלפים שעלולים לגרום לתקלות חוזרות, בנוסף ההתנהלות מול חברת האחריות הייתה מתחת לכל ביקורת והייתי רוצה לבטל את העסקה ולרכוש מכונה במקום אחר שמספק אחריות ושירות אמינים. האם יש לי תוקף חוקי לדרוש ביטול עסקה במקרה של תקלה מאומתת? תודה | ||
| 2/9/2020 10:13 | לידיה |
רכישת מכונת כביסה תקולה |
| 6/9/2020 09:46 | המועצה לצרכנות |
re:רכישת מכונת כביסה תקולה |