| מחבר: | נוי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/08/2020 |
| שעה: | 05:06:16 |
|
שלום ,
רציתי לשאול האם רכשתי מוצר , במקרה זה צלוניות לחצר ביתי , נמסרו מידות מאיתנו לעסק ונמסר כרטיס אשראי , בעלי ביקש לא לחייב את הכרטיס אשראי עד אשר יבואו מטעם החברה לקחת מידות .
למחרת בבוקר מוקדם התקשרתי לוודא שלא חייבו את הכרטיס והבחור ענה לי כי המוצר יצא לייצור ואי אפדר לעצור את התהליך למרות שביקשנו שיבוא בעל מקצוע .
העסקה בוצעה בחודש מרץ ומדובר במקום מאוד גדול ומוכר ,
מאז ועד היום כמעט חודש ספטמבר
לא ראיתי מוצר
הכרטיס שלי חוייב ולא קיבלתי אפילו חשבונית.
ובחברה טענו תחילה שאין להם מה לעשות ושאנחנו נתנו מידות ובאותה נשימה הבת של בעל העסק ציינה כי פיטרו את הבחור שדיבר איתנו בדיוק בגלל דברים כאלה שהטביח ללקוחות לבוא עם מודד. שיחה זו מוקלטת אצלנו.
ביטלנו את החיוב בחברת האשראי, כמובן עצרו את התשלום מידית ולאחר דין ודברים לצערי הם טוענים שאין להם אפשרות לסייע כיוון שלבית העסק יש קבלה ואני מסרתי את הכרטיס . תמוה בעיני !
לאחר מספר שיחות עם העסק ,
שלחו בחור שיקח מידות ועל הדרך בעלי שאל אותו אם יכול לתקן לנו צלונית שלנו , אני מדגישה שלנו והבחור נתן הצעת מחיר של 1000 שח.
כעת , קישרו בנינו דרך חברת האשראי והם טוענים שהצלונית שלי בגינה שייכת להם והם סיפקו לי מוצר !!! בגלל שהמתקין ראה צלונית בגינה הוא משייך את זה אליהם .
בכל אופן , אני לא קיבלתי מוצר והם טוענים שאספנו את המוצר בגלל שהמתקין אמר להם שראה בחצר שלי צלונית.
ואני הזמנתי 3 סוגים של צלוניות מהם .
חברת האשראי טוענת שהם יחייבו את הכרטיס שלי בחודש אוקטובר ולדעתם יזכו אותי - מה שלא יקרה הם טוענים שיש לי מוצר . לא חתמתי על שום דבר ולא קיבלתי אספקה ויותר מזה אף אחד מהחברה מעולם לא יצר עימי קשר לקבלת המוצר.
איך אני ממשיכה מכאן ?
|
|
|