| מחבר: | מורן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/08/2020 |
| שעה: | 19:15:57 |
|
שלום רב,
לפניי כחודש קניתי תיק על סך 230 באחת הרשתות, מכרו חי אותו עטוף בניילון, כהגעתי הביתה שמתי אותו בארון יחד עם כל התיקים, לפניי מס ימים, רציתי להשתמש בתיק והוצאתי אותו מהניילון, התגלה כי כל התיק בעובש, (חשוב לציין שאין עובש בארון ולא על אף תיק אחר) מהיכרותי את המנהלת שלחה לי בוואצפ תמונות של התיק, המנהלת אמרה שאבוא לחנות והיא תחליף, הגעתי לחנות במיוחד, היא אמרה שאני יכולה לבחור מה שאני רוצה, הייתי עם ילדתי בת ה4, והיא ביקשה לשירותים, המנהלת אמרה לכי בלי לחץ ותחזרי לקחת מה שאת רוצה, כשחזרתי היא ציינה בפניי שהתחרטה והיא לא מחליפה מכיוון שזה לא נמכר לי ככה, אמרה שתבדוק למחרת מה אפשר לעשות עם השרות לקוחות ושאני לא אדאג כי הם באמת בסדר, כי רק רוצה לעדכן אותם, למחרת חייגה ואמרה שלא מאשרים לי החלפה, (אחריי שקיבלה תמונות של הארון שלי שהוא ללא עובש וגם כל שאר התיקים שלצידו), אחריי שבכיתי המון לשרות לקוחות כי לא רציתי שהכסף יילך לפח (התיק חדש עדיין עם ניילון על הרצועה, וגם מבחוץ) הציעו לי לנקות את התיק והסכמתי בלית ברירה, לאחר יום התקשרתי ואמרתי שאני רוצה תיק חדש מכיוון שקראתי שעובש לא נעלם אלא חוזר, טענו שאין אחריות על מוצרים שיוצאים מהחנות, ולאחר שיחות ארוכות הסכימו לזכות על חצי מהסכום, מרגיש שהמנהלת מתנכלת לי על רקע אישי,(היכרות קודמת) ואני חסרת אונים לא יודעת איך לקבל את כספי או תיק שווה ערך, מה לעשות ? אין לכם מענה טלפוני, למי לפנות? האם יש טעם להגיש תביעה? תודה רבה מראש. |
|
|