| ![]() |
| חוב כביכול לחברה,כשאין חוב אמיתי והכל שולם | ||
| מחבר: | הילה כרמל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 19/08/2020 | |
| שעה: | 10:22:01 | |
| חייבו אותי על שירות 117 שח בכל חודש במשך שנה ,
אחרי שנה התנתקתי מהחברה אחי הזמין מוצר בשמי מאותה החברה ב3717 שח ושילם להם על המוצר במזומן הייתי לקוחה קבועה של החברה הנ״ל ושלחתי להם במשך שנה על המוצרים והשירות שלהם כ25000 שח לאחר שנתיים קיבלתי מכתב מעורך דין שיש לי חוב אליהם על סך 4000 שח כל מוצר שהם ספקו לי הם דרשו תשלום,וקיבלו כמובן , עוד לפני שספקו את המוצר המכתב של האורך דין אמר שאם לא אסדיר את החוב הם יפנו ישר להוצאה לפועל בלי משפט בקשתי מהעורך דין שישלח לי פירוט על מה צוות שלוש טוענים שלא שלמתי וכתגובה קבלתי כרטסת כללית של כל התנועות שלי עם החברה הנ״ל בפירוט היו 3 תנועות שמהן נבע החוב אבל לא רשום מה הן התנועות ,מה כביכול לקחתי ולא שלמתי עברו וכשבקשתי העתקים של התנועות בכדי לדעת מה הן בדיוק העורך דין סירב לתת לי ואמר שהוא נתן לי את כל המידע הדרוש ושלא אפנה אליו יותר בנושא הזה , וצוות שלוש אמרו לי לא לפנות אליהם ולפנות אך ורק לאורך דין , אז נשארתי ללא התשובות ובלי יכולת לפנות לאף אחד בכדי להבין מימה נובע החוב שלי כביכול יש לי ניחושים בלבד במה החברה טעתה ברישומים שלה אבל אין לי למי לפנות בנושא מה עושים? 1404 מתחלק בדיוק ב117 שח אז זה הגיוני שחייבו אותי כפול על השירות שלהם בשנה שהייתי לקוחה שלהם 117 שולם כל חודש בכרטיס אשראי ובסוף השנה רשמו לי חוב על כל השנה . חיוב כפול ויש עוד 2 תנועות שלא רשום מה הן וגם אין לי ניחוש מה זה , ושוב , הם לא נותנים לי תשובות ומאיימים בהוצאה לפועל אם אני לא אשלם ללא שאלות . | ||
| 19/8/2020 10:22 | הילה כרמל |
חוב כביכול לחברה,כשאין חוב אמיתי והכל שולם |
| 22/8/2020 23:37 | המועצה לצרכנות |
re:חוב כביכול לחברה,כשאין חוב אמיתי והכל שולם |