חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חשד לעוקץ
מחבר:EG (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/08/2020
שעה:07:11:36

בוקר טוב. אני אמח להתייעץ איתכם כי אני לא יודעת למי לפנות. בדצמבר 2019 פנו אליי ממשרד אלירן אזולאי ושיכנעו אותי לבצע בדיקת החזרי מס. לאחר מספר ימים התעורר אצלי חשד וביקשתי לבטל את העיסקה, דיבר איתי בחור מטעמם ואיכשהו שכנע אותי להמשיך בתהליך. הם התחייבו שבמידה ולא מגיע לי החזר מס הם יזכו אותי על סכום פתיחת התיק במלואו 495 ש"ח. כמו מטומטמת השתכנעתי. לאחר כחודשיים יצרו איתי קשר ואמרו לי שלא מגיע לי החזר מס. ביקשתי את הסיכוי שמגיע לי ואז שכנעו אותי לבדוק גם את 2019 כי זה ממש עכשיו. שוב כמו מטומטמת השתכנעתי. אמרו לי שתהיה תשובה בסביביות אפריל. התקשרתי באפריל ואמרו לי שבגלל הקורונה זה נדחה קצת ותהיה בדיקה ממש עוד מעט. אתמול כבר ממש התעצבנתי וביקשתי את ההחזר הכספי ועכשיו הם אומרים שהתחייבתי לבדיקות עד 2021!!! אני מעולם לא הסכמתי לדבר כזה ולא הוזכרה בשום שיחה איתם השנה 2021 או משהו מעבר לבדיקה של 2019. הם שלחו לי גם מסמך שהם חתומים עליו, לא אני וטוענים שאני הסכמתי לו שרשום שם שהבדיקה היא ל 3 שנים. כתבתי להם שזאת רמאות ושאני מעוניינת בכסף שלי באופן מיידי, הם לא עונים לי עכשיו. אני גם מוטרדת מזה שנתתי להם ייפוי כוח לבדיקות ואני לא יודעת איך לבטל את זה. אשמח לעזרה, אני לא ישנה כבר כמה ימים ומאוד מוטרדת, לא מסוגלת לספר לאנשים שקרובים אליי. תודה, עינת
18/8/2020 07:11 EG חשד לעוקץ
20/8/2020 14:14 המועצה לצרכנות    re:חשד לעוקץ