חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

משלוח ללא טווח שעות
מחבר:כפיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/08/2020
שעה:16:12:25

שלום,
רכשתי מוצר ביום חמישי ה- 13 לאוגוסט. המוצר הוזמן עם משלוח הביתה שנאמר בשיחה הטלפונית שיבוצע ביום ראשון.
ביום שישי ה-14 לאוגוסט קיבלתי סמס שמודיע שהמשלוח הועבר לחברת ההובלות.
ביום ראשון ה-16 לאוגוסט בשעה 9:30 בבוקר פניתי לשירות לקוחות (לעסק שרכשתי בו את המוצר) מהם נמסר שמוצר יגיע אלי עוד היום והשליח יתאם איתי חצי שעה לפני שמגיע.

1- האם החברת שליחויות או שליח לא אמור לתת לי טווח שעות?
שביקשתי מהנציגה לדעת טווח שעות אמרה שלא יודעת ושזה באחריות השליח ואם אני רוצה שאקח את הטלפון של השליח
כל הבוקר נסיתי להשיגו ולא היה מענה
בשעה 14:00 התקשרתי שוב לשירות לקוחות - ענתה עדי שמסרה שאין להם טווח שעות והשליח מתקשר חצי שעה לפני שמגיע ושעלי לפנות אליו. שהסברתי שמחכה מהבוקר ועד עכשיו לא עונה, אמרה שתעלה אותו על הקו - שראתה שלא מצליחה אמרה כמה דקות אחזור אליך.
בשעה 1500 התקשרתי שוב לשירות, דיברתי עם בר, בר אמרה שגם להם אין טווח שעות והם לא מספקים טווחי שעות אלא השליח מתקשר לפני שמגיע.

ושוב שאלתי אם לא אמור לקבל טווח שעות ואז גם ציינתי שלא הגיוני שמהבוקר אני מחכה לשליח ואין טווח מוגדר ואין מענה אצל השליח או אצל מי שהזנמתי את המוצר.
לבסוף - אמרה שאני מעוניין לבטל את העסקה ואחרי 10 דק התקשר השליח לתאם שתוך חצי שעה מגיע.
ששאלתי את השליח למה לא מתאמים טווח שעות - אמר שיש טווח שעות לחברה והם אמורים למסור לי ולא הוא.

2- האם אני זכאי לקבל פיצוי על כל ההמתנה הזו? מהבוקר מחכה לשליח - ונכון שלא נתנו טווח שעות ספציפי אבל להגיד היום ולתת לבנאדם לחכות זה לא לפי החוק.

אשמח לדעת מה לעשות במקרה שכזה בו נשרף כמעט יום שלם במתנה והחברה (העסק שרכשתי בו) מתנערת מהאחריות וטוענת שלא נתנו טווח ולא לא מחוייבים לפצות (וטוענים שלא מכירים בחוק של ההובלות שמחוייבים לתת טווח זמן).

מחכה לתשובה שאוכל לפנות בכתב לעסק ולדעת שאני דורש מה שמגיע לי( ולדעתי הם יתעלמו ואז אפנה אליכם עם העתק הפנייה אליהם)
16/8/2020 16:12 כפיר משלוח ללא טווח שעות
17/8/2020 11:28 כפיר    re:משלוח ללא טווח שעות
19/8/2020 09:58 המועצה לצרכנות       re:re:משלוח ללא טווח שעות
20/8/2020 16:41 כפיר          re:re:משלוח ללא טווח שעות
20/8/2020 22:28 המועצה לצרכנות             re:re:re:משלוח ללא טווח שעות