| ![]() |
| בר מים | ||
| מחבר: | קובי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 10/08/2020 | |
| שעה: | 10:34:45 | |
|
קובי טרביץ קבצים מצורפים יום ב׳, 29 ביוני, 12:56 ok שלום וברכה! בתאריך 14/3/19 הזמנתי לבית שלי בר מים של חברת "ריבר" , וכחלק ממה ששילמתי על הבר מים היה כלול גם אחריות לשנה וכן קניתי ביחד עם זה סננים ל6 שנים קדימה עם הגעת טכנאי להחלפה כל שנה בחינם. שילמתי ב36 תשלומים את זה. (היה להם איזו שהיא טעות בחישוב, ואח"כ סידרו את זה כפי שאפשר לראות בכרטיס אשראי). משום מה בכרטיס אשראי הם חילקו את זה ל3 עיסקאות שונות שביחד הגיע לסכום הכולל, אין לי מושג למה והאמת היא שזה גם לא עניין אותי כי תכלס' שילמתי כפי שרציתי. הכל היה טוב ויפה. עד שבסביבות חודש פברואר פניתי לחברה לצורך להזמין טכנאי כפי שמופיע בהסכם שכל שנה טכנאי בחינם להחליף הסנן. הטלפון שם בנוי שמתקשרים ומועברים למוקד הודעות ומשאירים שם הודעה ואז חוזרים אליך (דבר כשלעצמו הזוי, שבמקום לקבל שירות נורמלי צריך לחכות שיחזרו אליך). התקשרתי משהו כמו 20 פעמים, ובערך 10 פעמים מתוך זה השארתי הודעה שזה דחוף מאוד. אני רוצה לציין, שבאותה תקופה הייתה לי בעיה קטנה במכשיר שהיה לי אחריות עד 14/3/20 ורציתי שיבוא טכנאי והשארתי פרטים על זה והדגשתי שהאחריות שלי עוברת ואני רוצה שיבואו. אף אחד לא חזר אליי. כל יום התקשרתי והשארתי הודעות. ואז התברר לי מכמה וכמה מקומות שהחברה בקשיים גדולים, וכן הבנתי אחר כך שהחברה פשטה את הרגל. לא יודע ב100 אחוז אבל ב75 אחוז. ואז יצרתי קשר עם חברת האשראי שלי חברת"ישכרארט" בתלונה - א. שילמתי על שירות ואחריות - ולא קיבלתי. ב. שילמתי על שירות של טכנאי כל שנה ולא מקבל את זה. ואני עדיין בתשלומים של זה ורוצה לעצור את זה ולזכות אותי כמה שצריך לפי מה שמגיע לי. (אני יודע שיש כזה דבר בחברת האשראי). היו מאוד נחמדים בהתחלה אבל ברגע שהתחלתי לדבר ולשאול ולהסביר הסתבכו הענינים. כתבו את הפניה אח"כ שלחו טופס וכו' וכו' וכל פעם נציגה אחרת שצריך להסביר לה מההתחלה את הסיפור. עכ"פ לאחר כמה ימים שמילאתי הטפסים, חזרו אליי שהפניה נסגרה. והסיבה היא!!!!! היות ומה שקיבלתי הוא קבלה מ"ריבר" ושם מופיע הסכום ששילמתי, אבל בחברת אשראי כפי שכבר אמרתי זה מחולק ל3 עיסקאות והם אומרים שצריכים קבלה עם פירוט של שלשת העיסקאות. עכשיו אין עם מי לדבר בחברת הבר מים. אין אותם. לא עונים. אין טלפון. אין כלום. אז בתכלס יצאתי מופסד. גם אני עדיין משלם על דברים שלא קיבלתי במסגרת העסקה שעשיתי. וגם הייתי צריך להוציא כסף על טכנאי שיבוא להחליף לי סננים ויסדר לי. פשוט הזוי. ולא יודע מה לעשות. | ||
| 10/8/2020 10:34 | קובי |
בר מים |
| 11/8/2020 10:36 | המועצה לצרכנות |
re:בר מים |