| ![]() |
| אי הגעת טכנאי , כלל, לאחר תאום מראש | ||
| מחבר: | אריה רוזנצויג (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 09/08/2020 | |
| שעה: | 14:53:55 | |
| פרטנר מנסה להפיל עלי את האשמה של אי הגעת טכנאי, למרות שתאמתי הטכנאי מראש ווידאת, ככל יכולתי, דרך שרות לקוחות פרטנר שהטכנאי אכן יגיע.
להלן השתלשלות הענינים ( ברשותי הקלטות, כפי שמובא להלן): יש לי שני מנויים בפרטנר, באחד מהם התעוררה הבעיה(התחיה 9 חולון):יש שם מנוי על 2 טלוויזיות ואינטרנט. 1. ביום ב, 27.7 יצרתי קשר עם נציג פרטנר ממחלקת הטכנאים, כי לא היה לי אינטרנט וטלוויזיה בבית. הטכנאי ניסה לעזור לי מרחוק, אך לא הצליח. לכן תאם לי טכנאי שיגיע אלי הביתה ליום ד 29.7 בין השעות 8-10 2. ביום ג, 28.7 בבוקר, התבוננתי באתר האישי של בפרטנר.לא ראיתי שמופיע אישור הגעת טכנאי. התקשרתי לשרות לקוחות ( שיחה עם נציגתם עיידה,) והם אמרו לי ש"אני ביטלתי את הטכנאי" (שקר מוחלט).. לבקשתי לדעת מי מהנציגים שוחח איתי על "ביטול הטכנאי" הנציגה, עיידה ( הקלטת השיחה מצ"ב) הודיעה לי שהיא אינה יודעת. היא קבעה לי טכנאי, שוב, ליום ה , 30.7.( מצ"ב אישור המסרון לכך ). היא לא טרחה לשלוח לי מספר הפניה , המקליטה אצל פרטנר את השיחה איתה ( לא יודע את מניעיה). 3. ביום ד, שוב לא ראיתי את אישור הגעת הטכנאי אלי ליום ה (30.7). שוחחתי עם נציגת פרטנר ,קטי, ( הקלטה מצ"ב) והיא הטיחה לי שהטכנאי אכן יגיע ביום ה, 30.7 4. ביום ה, 30.7 שוב הטכנאי לא הגיע. בשיחה עם נציג שרות לקוחות פרטנר, הוא אמר שביטלו לי את הטכנאי! שוב, ללא הודעה אלי, מלמל משהו בהעברת השיחה למחלקת טכנאים לקביעת מועד חדש ואז – השיחה התנתקה. 5. לאחר מכן ( יום ה), שוחחתי עם ליאור משימור לקוחות והוא הבטיח: א. שאקבל פיצוי ( מינימום 600 ₪ לפי חוק הטכנאים ועוד פיצוי על אובדן שבוע בו לא היה לי אינטרנט וטלוויזיה. ב. הבטיח שיחזרו אלי עד 7 ימי עסקים( עד 6.8) (ראה הקלטה מצ"ב). 6. ליאור לא חזר אלי עד היום – 6.8. צלצלתי לקשרי לקוחות פרטנר , שוחחתי עם ליאל, עבור זיכוי 600ש"ח ( מתי יכנס לחשבון). הבטיחה שליאור יחזור אלי עוד היום. הקלטה מצ"ב. 7. יום ה 6.8 – ליאור לא חזר אלי. אין תשובה על מתי יתנו לי את הזיכוי על אי הגעת טכנאי. מצד שני, חזר אלי בחור בשם יואל, שהסברו לוט בערפל: פרטנר לא בדיוק יודעים מי ביטל את הטכנאי, טוענים שאני בצעתי זאת! והם רוצים לסגת ממתן לי פיצוי, לפי החוק. הבטיח תשובה סופית עד יום ב 10.8( הקלטה מצ"ב). האם זו השיטה של פרטנר? לאחר אי הגעת טכנאי, כבר פעמיים! הם טוענים שהלקוח אשם, כדי לא לפצות אותו? זה דםוס מטריד של םרטנר לאי מתן פיצוי ללקוח על אי הגעת טכנאי - הטלת האשמה על הלקוח. איני מוכן להשלים עם זה. אודה לכם מאוד, אם אוכל לקבל הדרכה מה אוכל לעשות. בתודה מראש, אריה רוזנצויג נייד: 050-2472467 arier5@gmail.com | ||
| 9/8/2020 14:53 | אריה רוזנצויג |
אי הגעת טכנאי , כלל, לאחר תאום מראש |
| 10/8/2020 13:52 | המועצה לצרכנות |
re:אי הגעת טכנאי , כלל, לאחר תאום מראש |
| 11/8/2020 08:28 | אריה |
re:re:אי הגעת טכנאי , כלל, לאחר תאום מראש |
| 11/8/2020 09:32 | המועצה לצרכנות |
re:re:אי הגעת טכנאי , כלל, לאחר תאום מראש |