חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:תגובה - טובין במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
מחבר:תגובה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/07/2020
שעה:22:51:02

אעשה זאת

בית העסק הציע לי פיצוי בעל פה ונעלם.

לאחר שטען שלא מגיע לי ושאני לא יכולה להתווכח ואיני משפטנית.

מצטטת מגילוי דעת לציבור:

http://economy.gov.il/Trade/ConsumerProtection/Instructions/DocLib/consumer-protection-law-revision-55-public-statement.pdf

7. נותני השירותים לעיל הוספו לחוק הטכנאים מן הטעם שאף בהם מתקיים אותו רציונל, שעמד בבסיס החוק במקורו, והוא "למנוע עיכוב צרכנים בביתם בהמתנה ממושכת.." (נכון לתיקון לא מדובר רק בטכנאי). הצרכן ביצע עסקה עם העוסק, תנאי העסקה כוללים מתן שירות כזה או אחר במענו של הצרכן, אם זה לשם תיקון קלקול, אם זה לשם התקנה או הסרה של מוצר, אם זה לשם ביצוע בדיקות תקופתיות ואם זה לשם קבלת מוצר שרכש הצרכן – על מנת שהצרכן לא ישחית זמנו לריק, יצא במיוחד מהעבודה בשעה שתואמה וימתין בביתו זמן רב או אף לשווא, נקבעו הוראות שמשמעותן הן כי על העוסק נותן השירות לתכנן את הזמן באופן אשר מכבד גם את זמנו של הצרכן,
אשר לעניין שירות זה, כבול במידה זו או אחרת לעוסק.

11. מעבר לאמור לעיל, בתיקון 55 נקבע כי ההוראה שהוספה לחוק הטכנאים במסגרת תיקון 40 לחוק לא תחול על הובלה של טובין שהעוסק מכר וכמו כן, לא תחול על חוזה למתן שירות מתמשך לתיקון טובין תמורת תשלום. המשמעות היא כי קיימת חובה לתאם מועד ושעה אולם, אין חובה לתאם
דווקא בשעות הקבועות בחוק.

ועוד סעיפים.
מה זא? תיאמו איתי עד ארבע (מתשע בבוקר) והגיעו לקראת שמונה בערב.

זה דיי חד משמעי- אז מגיע לי פיצוי או לא?
תודה
13/7/2020 10:54 טל הגעת טובין טלפון סלולרי) במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
14/7/2020 15:24 המועצה לצרכנות    re:הגעת טובין טלפון סלולרי) במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
15/7/2020 11:53 טל       re:re:הגעת טובין טלפון סלולרי) במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
17/7/2020 11:41 טל          re:re:הגעת טובין טלפון סלולרי) במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
19/7/2020 18:31 המועצה לצרכנות             re:re:re:הגעת טובין טלפון סלולרי) במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
24/7/2020 00:35 טל                תגובה - טובין במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
26/7/2020 17:43 המועצה לצרכנות                   re:תגובה - טובין במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
26/7/2020 22:51 תגובה                      re:תגובה - טובין במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב
26/7/2020 22:51 טל                         re:re:תגובה - טובין במשלוח שנקבע לתשע בבוקר והגיע בשמונה בערב