חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מקרר שהפסיק לעבוד בדיוק בסיום האחריות
מחבר:קרן סלם (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/07/2020
שעה:20:00:29

שלום רב, לפני 3 שנים ההורים שלי רכשו מקרר הייסנס במחיר של 8 אלף ש"ח. האחריות הסתיימה בחודש אפריל האחרון והפלא ופלא המקרר התחיל בבעיות. בחודש מאי השנה יומיים לפני חג השבועות המקפיא הפסיק לעבוד. בחברה נמסר שאין להם טכנאי זמין ולכן יכול להביא טכנאי מטעמו וכך היה, בנוסף לטכנאי של חברת הייסנס הביא טכנאי מטעמו ושילם לו אך הדבר לא עזר. כעבור יומיים הגיע טכנאי מטעם חברת הייסנס, פירק את כל המקרר הרים טלפון לאחראי וטען שהוא לא יכול לגעת במקרר כרגע מאחר והיה טכנאי חיצוני למרות שאמרו זאת במפורש בשיחה המוקלטת בחברת הייסנס, הטכנאי הרכיב את הכל חזרה למקום קיבל את התשלום שלו ופשוט קם והלך, יש לציין שלאחר מכן המקרר הפסיק לעבוד בכלל ולא רק המקפיא. לאחר שיחה מול החברה הם הסכימו לשמוע הקלטות ושלחו טכנאי מחדש שהגיע להחליף צינורות ומדחס ותשלום של אלף ש"ח לאחר ניכוי הביקור של הטכנאי הקודם. כעבור חודש המקפיא שוב פעם הפסיק לעבוד, שוב טלפון ושוב טכנאי מגיע לסדר ושוב פעם אותו הדבר בדיוק, כל המקרר מפסיק לעבוד ומבחינת חברת הייסנס אין עם מי לדבר. לאחר המקרה הזה מנהל פנה להורים שלי בטענה שהוא מציע להם טרייד אין למכשיר בעלות של 5 אלף ש"ח. פשוט בדיחה, לא מספיק שהוציאו כבר 9 אלף ש"ח על המקרר הם מבקשים עוד ובכלל לא טיפלו בבעיה...
חשוב לציין כי ברגע שהמקרר הגיע מלפני 3 שנים הדלתות שלו היו פגומות במנגנון הסגירה והיו נסגרות מעצמן, המוביל והמרכיב שהתקין את המקרר טען שמדובר בשיפועים וזה שטויות וההורים שלי השאירו את זה כך. ביום שהגיע טכנאי בגלל התקלה במקרר הוא הסביר שמדובר בפגם ייצור וזה לא נכון שיש שיפוע..
היום פניתי לחברה בבקשה להגעת טכנאי וסיום טיפול בתקלה אחת ולתמיד טרם הגשת תביעה במועצה לצרכנות, מנהל בכיר חזר לאבא שלי ושוב טוען שלא יעזרו גם עוד מיליון טכנאיים לא ניתן לסדר את הבעיה. לטעמו יש להחליף 2 חלקים בשווי של מעל אלף ש"ח והוא מציע שוב פעם טרייד אין. במקום 5 אלף שהציע בפעם שעברה כרגע עשה הנחה ל3.900 ש"ח.
אני רוצה להבין מה הזכויות שלנו במקרה כזה והאם אנו יכולים לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
20/7/2020 20:00 קרן סלם מקרר שהפסיק לעבוד בדיוק בסיום האחריות
22/7/2020 09:45 המועצה לצרכנות    re:מקרר שהפסיק לעבוד בדיוק בסיום האחריות