חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הונאה בכרטיס אשראי
מחבר:עידו (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/07/2020
שעה:15:27:45

שלום לפני יומיים עמדתי בסחיטה באיומים באינטרנט, בהפצת סרטון ערום ביוטיוב ושליחה לכל האנשים בפייסבוק שלי. באותו רגע נכנסתי לפניקה ולצערי הרבה שילמתי. אחרי מספר דקות שבוא נרגעתי התקשרתי לחברת האשראי ויזה כאל, דקות אחרי החיוב דיווחתי להם לשימוש ברעה על חיובים דרך אתר מפוקפק של העברת כספים, אתר שהוא מסלקה לחול בשם moneysend.co.il אתר ישראלי. ובנוסף הוא נראה חשוד למשטרה. יום למחרת בבוקר התקשרתי למחלקת הבטחון של ויזה כאל ביקשתי מהם לבטל את העסקה. בהתחלה הייתי נבוך והרגשתי מושפל וסיפרתי להם שגנבו לי את האשראי, לא סיפרתי לאף אחד על המקרה מבושה. הם סירבו להכחיש את העסקה, אמרו לי שהאחריות לביטול היא על בית העסק וקבלתי מספר טלפון לקשר, אמרתי להם שזה לא הגיוני שהם לא מבטלים עסקה כזו ואומרים לי שזה בלתי אפשרי וניתקו לי בפנים. התקשרתי לבחור בשם אלכס וכן סיפרתי לו מה שסיפרתי לחברת האשראי והוא מרח אותי ואמר שיחזור אלי. אחרי זה שתאפסתי על המקרה שקרה לי התקשרתי לחברת האשראי ומסלקה ושתפתי אותם במקרה של הסחיטה. בשיחה השניה שלי עם חברת האשראי התחילו צעקות עם הנציגה היא התחילה לצעוק וגם אני וביקשתי מנהל, הועברתי למנהל הבטחון של ויזה כאל אמרתי לו שלא הגיוני מה שקרה והם נכשלו בתפקיד שלהם לשמור לי על הכסף, שיש חוקים במדינה שאומרים שהם מחיובים להגן עלי, ושיש ביטוחים לדברים של הונאות. איך הגיוני שהם מסרבים לבטל עסקה שדיווחתי עליה דקות ספורות לשימוש ברעה, דיברתי עם מחלקת הבטחון פחות 12 שעות אחרי זה, למחורת בבוקר. נשארתי חסר אונים מול הרגולציה של הבנקים וחברות האשראי, כל אחד מעביר אותי מאחד לשני. אני נמצא בבנק אוצר החייל, הבנק אומר זה לא קשור אליו זה חברת באשראי, בחברת אשראי לא מוכנים לבטל לדבר עם בעל העסק, בעל העסק אומר זה עסקה לגיטימית הוא לא מבטל אפילו שהוא שותף לסחיטה לחשבון שמקושר להלבנת כספים וארגוני טרור. אני יודע מה החוק אומר, יש ביטוח לכל הדברים האלה של הונאות והם חברות האשראי יעשו הכל לא להפעיל אותו כי זה עולה להם הרבה כסף אפילו שהם מחויבים.
איך הגיוני שחברת האשראי רואה שתי חיובים בסכומים גבוהים במסלקה לחשבון באוקראינה באתר שעל פי בעל העסק אלכס זה קורה שם הרבה, איך הגיוני שחברת האשראי לא מתקשרת לשאול למה ולמי העברה הזו אתר זה נראה חשוד לחוקרים במשטרה, איך הגיוני שהם נכשלו שעבודה שלהם להגן עלי ועל הכסף שלי והם מורחים אותי. אני עובד בתחום ומכיר אנשים שעובדים בתחום אני יודע מה מגיע לי.
מבקש את עזרתכם, הגשתי תלונה במשטרה על סחיטה באיומים תיק מספר 4XXXX5/2020 סחטו אותי על 1282 יורו, מבקש את עזרתכם . איך הגיוני שחברה יודעת שבוצע פשע פלילי מגבה עסקאות דרכה? האם היא פעולת למימון ארגוני טרור וסמים? האם היא מבצעת העברות למימון חברות קש הלבנת הון? מזה צריך להיות ? עברו אולי 12 שעות אחרי שדיברתי עם בחור בשם אלכס שהתנער מאחריות כלשהי ואמר שזה לא בעיה שלו, מגדיר את עצמו כבנק. הרי הכסף נמצא אצלו!!!! משקר ואומר שהכסף כבר עבר, לבחורה שסחטה אותי באוקראינה, האם הוא עושה משהו ? לעזור לא. האם סחטו אותו מתישהו והרגיש את הבושה וחסור האונים ? כנראה שלא הרי הוא מרווח מכל הפעיליות הלא חוקיות דרך המסלקה שלו לחול. מה אכפת להם בכלל. ניסיתי לדבר עם עוד אנשים שם בשם מרינה ודמיטרי וכולם שמים קצוץ הרי מה אכפת להם הם עושים הון מפעיליות פליליות. אולי גם משתפים פעולה, את זה המשטרה תגיד, מקווה שתמצא עליהם את הפשע הרי זה שיתוף פעולה לא של משהי אחת, היא אומרת לי הווסטן יוניון סגור ! מאיפה היא יודעת שהוא סגור הרי רק בישראל זה פועל דרך הדואר. למה שלחו אותי דווקא לאתר הזה? למה לא זיכו אותי! מזה צריך להיות פשוט בושה מה אנחנו חיים בטהרן?
19/7/2020 15:27 עידו הונאה בכרטיס אשראי
20/7/2020 22:02 המועצה לצרכנות    re:הונאה בכרטיס אשראי