| ![]() |
| מימוש אחריות ללא הוכחת מועד רכישה | ||
| מחבר: | ת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/07/2020 | |
| שעה: | 14:37:45 | |
| שלום,
ברשותי מכשיר חשמל (מיקסר) שנרכש כחלק מהטבה לעובדים לכבוד ראש השנה מטעם משרד ממשלתי (הנחה ברכישת המוצר). עם קבלת המוצר לא ניתנה קבלה או מסמך הוכחת קניה למיטב ידיעתי. לאחר בירור לגבי תיקון המוצר בתוך תקופת האחריות (שנה), נאמר לי על ידי היבואן להגיע לנקודת שירות ופשוט למסור אותו לתיקון. כאשר הגעתי לנקודת שירות, לא היו מוכנים לקבל את המוצר מפני שאין ברשותי קבלה על רכישתו. חשוב לציין שבכל שלב לא ציינו בפני כי יש צורך בקבלה\חשבונית לצורך מימוש האחריות וכן זה לא מצויין בשום מסמך שהתקבל עם המוצר (תעודת אחריות, הוראות וכו'). מהיכרותי, קיימות דרכים רבות לתיעוד רכישות מוצרים על ידי יבואנים (מספר סידורי ייחודי ע"ג המכשיר עצמו) אבל גם אם אין, הדרישה אינה מופיעה בשום מסמך מחייב שסופק עם המכשיר לצורך מימוש האחריות. בגלל שאני מאד אוהב לבזבז חצי יום עבודה כדי לנסוע למרכז העיר נתניה, בפקקים, למצוא חניה, ללכת עם מיקסר כבד ברחובות העיר ולקבל סירוב מצד היבואן לקבל את המכשיר לתיקון, אשמח לדעת מה ביכולתי לעשות והאם היבואן צודק בדרישתו. חשוב לציין שאני לא שש ליצור קשר עם המשרד הממשלתי שסיפק את המתנה כדי לנסות לייצר מסמך שיוכיח את מועד הרכישה. אודה לכם על הבהרה בנושא ובמידה ואני טועה, אשמח ללמוד לפעם הבאה. | ||
| 14/7/2020 14:37 | ת |
מימוש אחריות ללא הוכחת מועד רכישה |
| 16/7/2020 10:28 | המועצה לצרכנות |
re:מימוש אחריות ללא הוכחת מועד רכישה |