חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקת מכר טלפונית שלא הגיעה ביום מועד האספקה
מחבר:אשרת זאבי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/07/2020
שעה:14:53:33

הזמנתי לילדי 2 כתות 64 יחידות של תיק שרוך בעלות 1000 ₪ כולל משלוח. ההזמנה בוצעה ב18/6/20 בעסקה טלפונית במהלכה נמסר לי כי ההזמנה תסופק אלינו בתאריך 08/07/20מאחר שהתלמידים היו אמורים לסיים את הלימודים ב13/7 הסכמתי לעסקה. ב19/6 אחרי שהבנתי שהלימודים יסתיימו ב 30/06 התקשרתי לבטל את העסקה אף אחד לא ענה ולבסוף כשהשגתי אותם טלפונית לטענתם התיקים הוזמנו ונמצאים במחסנים (הזוי שתוך פחות מ- 24 שעות התיקים הוזמנו וגם כבר הגיעו מהספק אליהם). אחרי דין ודברים "הסכימו" לבטל בתשלום של 500 ₪. 50% מערך העסקה לביטול אחרי פחות מ24 שעות???? מאחר שלצערי לא זכרתי שיש לי אפשרות לבטל עסקת מכר טלפונית תוך 14 יום בתשלום 5% מערך העסקה החלטתי להסכים לקבל את העסקה בתאריך 8/7. ב7/7 משלא התקשרו אליי לוודא משלוח התקשרתי לבית העסק ונאמר לי שזמן האספקה הוא מחר ושזה יגיע בזמן. היום ה8/7 מועד האספקה חייגתי בצהריים לוודא לגבי המשלוח ונתקלתי בתגובה עוינת שזה לא מיוצר עדיין ושזה ייצא רק בשבוע הבא ויגיע אליי עוד שבוע. מיותר לציין שזה ממש לא מועד האספקה שנמסר לי וכמובן שהילדים שנמצאים בחופשה חלקם לא חוזרים לבית הספר וחלק אחר של ילדים מצטרף לכתה. כך שלא ניתן לחלק את זה בתחילת שנה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות והאם ניתן להכחיש עסקה ולבטל דרך חברת האשראי את התשלום?
8/7/2020 14:53 אשרת זאבי ביטול עסקת מכר טלפונית שלא הגיעה ביום מועד האספקה
10/7/2020 00:07 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקת מכר טלפונית שלא הגיעה ביום מועד האספקה