| ![]() |
| סופק מקרר לא בהתאם להזמנה בדיעבד | ||
| מחבר: | מור (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 06/07/2020 | |
| שעה: | 09:08:03 | |
| בוט המועצה לצרכנות
שלום רב, בטרם פרסום השאלה בפורום, נשמח לנסות לסייע לך באמצעות הצ'ט בוט שלנו. למעבר לפורום ולסגירת החלון לחץ על הלוגו בפינה הימנית מטה על איזה נושא אתה מעוניין לשאול? נא בחר אחד מהנושאים או הקלד בשדה מטה שאלות בנושא מוצרים פגומים, החזרת מוצרים וזיכויים הינך נמצא בתפריט בנושא מוצרים פגומים, החזרת מוצרים וזיכויים. נא בחר את אחד מהתחומים הבאים: מוצרים פגומים למידע אודות תקלות חוזרות ומוצרים פגומים לחץ על הקישור consumers.org.il האם המידע סייע לך? לא האם ברצונך לשאול שאלה נוספת? שלום רב, לפני חודשיים לערך קניתי מקרר , בעת הרכישה לא היה בתצוגה הצבע שהוזמן (לבן) סופק לי מקרר והיה נראה כי זה לא הצבע שהזמנתי , באותו מעמד התקשרתי לספק והוא אמר שזה הלבן של המקרר הזה וזה הדגם. מכיוון שבפועל לא ראיתי את הצבע הלבן של המקרר הזה הוא עירר את ביטחוני וקיבלתי את דבריו. היום מסתבר כי הדגם שסופק זה לא הדגם שהזמנתי ורשום בהזמנה שלי . מה גם שלא מצאתי את הדגם הרשום במקרר הנמצא אצלי באתר של חברת המקרר ולא מצאתי שום מקרר דומה לזה באתר. משמע נראה לי שסופק לי מקרר לא מקורי . האם היום לאחר מספר חודשים קטן ניתן לתבוע את הספק לקבלת הדגם שהוזמן??? י | ||
| 6/7/2020 09:08 | מור |
סופק מקרר לא בהתאם להזמנה בדיעבד |
| 7/7/2020 16:13 | המועצה לצרכנות |
re:סופק מקרר לא בהתאם להזמנה בדיעבד |