חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי הגעת טכנאי - פרטנר
מחבר:משה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/07/2020
שעה:10:30:09

שלום רב,

אני לוקח של פרטנר ומשלם לפרטנר עבור האינטרנט הביתי, ספק ואינטרנט (ספק=פרטנר ותשתית= בזק). כאמור, התשלום נעשה ישירות לפרטנר כמו גם התמיכה היא של פרטנר.
לאחר מספר תקלות באינטרנט ולאחר שביקר בביתי טכנאי של פרטנר שלא הצליח לפתור את התקלה, הטכנאי של פרטנר המליץ ואף דיבר עם פרטנר מביתי כדי שהם, פרטנר, יתאמו פגישה משותפת בביתי (טכנאי פרטנר וטכנאי בזק יחדיו). כאמור, התיאום נעשה דרך חברת פרטנר.
הביקור נקבע לאחד הימים בין השעות 12:00-14:00. בין השעות האלו הגיע טכנאי של בזק לביתי אך טכנאי של פרטנר לא הגיע. העלינו לשיחה את פרטנר ושאלנו מדוע לא הגיע הטכנאי שלהם גם כן כפי שסוכם ותואם, פרטנר התנצלו כי משום מה זה לא נקלט אצלהם, למרות שהם אלו שפתחו את הקריאה המשותפת, וכי אכן הם שכחו ולא יגיע טכנאי כפי שנקבע. לבסוף לא הגיע בכלל טכנאי של פרטנר. טכנאי בזק אמר שאין לו מה לעשות ללא טכנאי פרטנר ויצא לדרכו. התקלה לא נפתרה. טכנאי בזק אף הציע לי לפנות לפיצוי עפ"י חוק הטכנאים.

התקשרתי לפרטנר וביקשתי פיצוי בהתאם לחוק הטכנאים. הם אמרו כי יעבירו זאת למחלקה המתאימה וכי בתוך 30 יום אראה את הפיצוי בחשבון. לאחר 30 יום התקשרתי כי לא קיבלתי את הפיצוי ולפתע שינו את דעתם וטענו כי לאחר בחינת הדברים החליטו כי לא מגיע לי פיצוי עפ"י חוק הטכנאים כי - הגיע טכנאי של בזק ומכאן כי מבחינתם הגיע טכנאי היות והם אלו שמתאמים את הגעת נציג בזק. הסברתי להם כי זה טענה זאת אין בה ממש היות והם תיאמו פגישה משותפת של טכנאי פרטנר ושל טכנאי בזק יחדיו, היות וטכנאי בזק לבד או טכנאי פרטנר לבד לא הצליחו לפתור את הבעיה וזה פתרון שהם הציעו ובסוף הגיע רק נציג בזק, הם ממשיכים להתעקש כי מבחינתם טכנאי הגיע. אטימות חסרת היגיון.

אבקש לדעת את חוות דעתכם בעניין. האם מגיע לי פיצוי בהסתמך על חוק הטכנאים באי הגעת טכנאי פרטנר לפגישה משותפת שפרטנר יזמו ותאמו יחד עם נציג בזק בביתי כאשר רק נציג בזק הגיע לבסוף.
תודה מראש,
משה
5/7/2020 10:30 משה אי הגעת טכנאי - פרטנר
6/7/2020 14:36 המועצה לצרכנות    re:אי הגעת טכנאי - פרטנר