| ![]() |
| שינויים מצד היזם\ קבלן לאחר סגירת ותשלום שינויי דיירים | ||
| מחבר: | רוכש דירת קבלן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/07/2020 | |
| שעה: | 18:00:42 | |
| שלום,
רכשתי דירה מקבלן, בהסכם המכר לא מופיע בחדר הורים מאסטר כיור עם ארון רק כיור. בעת הצגת המבחר אצל ספקי הפרוייקט הנבחרים הציגו כי ישנה ערכת אמבטיה חדר הורים. וכן נבחר. הדבר נעשה לפני ארבעה חודשים כבר. כעת היזם. קבלן הודיע שלא ניתן לקבל את הערכה ויותקן רק כיור לפי הסכם המכר. עלות השדרוג כ - 2000 שח שכרגע אינם מתוכננים, וגם אין ממש זמן להתעסק עם זה בתקופה הנוכחית. שכן כבר סיימנו עם הכל. בנוסף, באירוע קודם להודעה על ערכת האמבטיה חדר הורים, לאחר בחירת וסגירת הריצוף למרפסת הודיע היזם \ קבלן כי צריך להחליף את סוג הריצוף, ושאינו מאושר ליישום את הסוג שנבחר. השאלה שלי - האם יש לי עילה להתעקש ולנסות להילחם? ישנם 72 דירות בפרוייקט - האם ביכולתנו לבקש פיצוי כלשהו בנושא? כי זו תחושתי, שהקבלן \ יזם מחפש כיצד לחסוך ולעגל פינות על חשבוני. אמנם הערכה לחדר אמבטיה הורים לא הייתה בהסכם המכר אך היא הוצגה שניתנת ע"י הקבלן במשך חודשים ולאחר תיקון קודם עדיין היה כך הדבר. רק עכשיו נזכרו להעיר על הביטול הנ"ל. האם יש לי עילה להתעקש ולנסות להילחם? ישנם 72 דיירים בפרוייקט - האם ביכולתנו לבקש פיצוי כלשהו בנושא? תודה. | ||
| 2/7/2020 18:00 | רוכש דירת קבלן |
שינויים מצד היזם\ קבלן לאחר סגירת ותשלום שינויי דיירים |
| 5/7/2020 16:53 | המועצה לצרכנות |
re:שינויים מצד היזם\ קבלן לאחר סגירת ותשלום שינויי דיירים |
| 6/7/2020 09:21 | משה |
re:שינויים מצד היזם\ קבלן לאחר סגירת ותשלום שינויי דיירים |