| מחבר: | מתן דאויט (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 28/06/2020 |
| שעה: | 14:39:10 |
|
שלום רב,
באוקטובר 2019 כחודש לקראת שחרורי מהצבא החלטתי שברצוני לשפר את האנגלית שלי ונרשמתי לוול סטריט לתקופה של שנה בה אני משלם בהוראת קבע 700 שקל כל חודש לחברת e.r.n(החברה שמבצעת את הגבייה לוול סטריט).
בתאריך ה22.3.2020 יצרו איתי קשר מוול סטריט בוואטסאפ ושם אמרו לי שבגלל מצב הקורונה יש הפסקה של הלימוד הפרונטלי ושהלימוד עובר למתכונת של לימוד מקוון אך אם ברצוני להקפיא את הלימודים בגלל המצב אוכל לעשות זאת וללא עלות.
מאז ההוראת קבע שלי מהם ממשיכה לרדת כל חודש למרות שהקפאתי את הלימודים וכל ניסיונותיי החוזרים ונשנים ליצור קשר עם וול סטריט נכשלו.
אוסיף ואומר שהתאריך 27.5 ביטלתי את הוראת הקבע וב15.6(התאריך שבו יורדת הוראת הקבע) יצרו איתי קשר מחברת e.r.n ודרשו שאשלם את הוראת הקבע למרות ההקפאה של הלימודים.
שניסיתי לומר להם שהקפאתי את הלימודים בוול סטריט הם אמרו לי שאצלם החשבון פעיל ושהם רק החברה שגובה את הסכום ולכן אני חייב לשלם ולא החיוב יצבור ריבית.
זאת ועוד, הם אמרו לי שביטול או הקפאת החוזה זה רק מול וול סטריט ולא מולם למרות שאמרתי להם שאינני מצליח ליצור איתם קשר והם מצידם טענו שאין להם אפשרות לעזור לי ושהם לא מתעסקים בזה אלא רק בגבייה.
אשמח לדעת מה אני יכול לעשות בסיטואציה הזאת כי כרגע אני משלם 700 שקל כל חודש למרות שאיני לומד אבל מחייבים אותי לשלם, האם אני יכול להפסיק לשלם או שאני מחויב לשלם את כל החוזה?
בתודה מראש,
מתן דאויט |
|
|