| מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 29/06/2020 |
| שעה: | 11:24:00 |
|
שלום וברכה..
ביצעתי עיסקה במכון להסרת שיער אחרי שהטרידו אותי ושכנעו אותי.. הסכמתי להצעה בתנאי שיעשו לי הנחה.
היועצת מהמכון הסכימה לתת לי הנחה ואמרה לי אני סוגרת לך את העיסקה במחיר 6.500 על האזורים שדיברנו את יכולה להיות רגועה לא יגבו ממך יותר.. נתתי לך הנחה.
אחרי שעה היועצת מהמכון התקשרה אלי ואמרה שיש בעיה עם ההנחה שהיא נתנה לי ואני צריכה להוסיף עוד 300 ש"ח.
אמרתי לה שהסכום יקר לי מידי והתנתי איתה מראש שאני לא יכולה לסגור עיסקה אם היא לא נותנת לי במחיר הנ"ל ולכן היא הסכימה לתת לי הנחה ואני הסכמתי לסגור.. רק בתנאי שיש לי את ההנחה..
אבל בגלל שאני לא יכולה להוסיף עוד כסף לעיסקה ואחרי שרימו אותי העיקר שאני יסגור ואז הם ימשכו ממני יותר כסף ואני יוסיף כאילו שאין לי ברירה וגם אחרי השירות המבייש שנתנו לי במכון החלטתי שאני רוצה לבטל את העיסקה.
המכון אמרו שהם יבטלו לי את העיסקה תוך 48 שעות ביקשתי מהם שלא יגבו לי דמי ביטול. הם אמרו שהם יבדקו ויעדכנו יכול להיות שכן.. וזה לא אשמתי זה שהטעו אותי ונתנו לי מחיר ואח"כ התחרטו..
אני יודעת שלפי החוק הם לא רשאים לנכות דמי ביטול .. בגלל הטעיה ..
אני רוצה לבטל את העיסקה דרך האשראי שלי כי עדיין החיוב לא נקלט במערכת וזה יקלט רק אחרי 48 שעות האם אני יכולה לבטל את העיסקה דרך חברת האשראי באופן חד צידי כדי שלא יגבו ממני דמי ביטול.. ויתבטל העיסקה שבוצעה..אני לא רוצה שיהיה מאוחר מידי.
תודה רבה!!
|
|
|
| 29/6/2020 11:24 |
רינת ניסנוב |
ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 29/06/2020 | | שעה: | 11:24:00 |
| שלום וברכה..
ביצעתי עיסקה במכון להסרת שיער אחרי שהטרידו אותי ושכנעו אותי.. הסכמתי להצעה בתנאי שיעשו לי הנחה.
היועצת מהמכון הסכימה לתת לי הנחה ואמרה לי אני סוגרת לך את העיסקה במחיר 6.500 על האזורים שדיברנו את יכולה להיות רגועה לא יגבו ממך יותר.. נתתי לך הנחה.
אחרי שעה היועצת מהמכון התקשרה אלי ואמרה שיש בעיה עם ההנחה שהיא נתנה לי ואני צריכה להוסיף עוד 300 ש"ח.
אמרתי לה שהסכום יקר לי מידי והתנתי איתה מראש שאני לא יכולה לסגור עיסקה אם היא לא נותנת לי במחיר הנ"ל ולכן היא הסכימה לתת לי הנחה ואני הסכמתי לסגור.. רק בתנאי שיש לי את ההנחה..
אבל בגלל שאני לא יכולה להוסיף עוד כסף לעיסקה ואחרי שרימו אותי העיקר שאני יסגור ואז הם ימשכו ממני יותר כסף ואני יוסיף כאילו שאין לי ברירה וגם אחרי השירות המבייש שנתנו לי במכון החלטתי שאני רוצה לבטל את העיסקה.
המכון אמרו שהם יבטלו לי את העיסקה תוך 48 שעות ביקשתי מהם שלא יגבו לי דמי ביטול. הם אמרו שהם יבדקו ויעדכנו יכול להיות שכן.. וזה לא אשמתי זה שהטעו אותי ונתנו לי מחיר ואח"כ התחרטו..
אני יודעת שלפי החוק הם לא רשאים לנכות דמי ביטול .. בגלל הטעיה ..
אני רוצה לבטל את העיסקה דרך האשראי שלי כי עדיין החיוב לא נקלט במערכת וזה יקלט רק אחרי 48 שעות האם אני יכולה לבטל את העיסקה דרך חברת האשראי באופן חד צידי כדי שלא יגבו ממני דמי ביטול.. ויתבטל העיסקה שבוצעה..אני לא רוצה שיהיה מאוחר מידי.
תודה רבה!!
| |
|
|
|
| 29/6/2020 12:14 |
רינת ניסנוב |
re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 29/06/2020 | | שעה: | 12:14:53 |
| | יש לציין שבתחילה לא רציתי לבטל את העיסקה אלא רציתי לבקש שבכל זאת יאשרו את הסכום ואני לא יצטרך להוסיף, והלכתי למנהל לבקש אישור אך הוא לא הסכים ואז היועצת התחילה לצעוק למה הלכתי למנהל ושהוא לא יכול לעזור והיא אמרה אני רוצה לבטל את העיסקה שלך אני לא רוצה אותך לקוחה כאן.. אז זאת היא שרצתה ולא אני ביקשתי ממנה למרות שלי באמת לא היה מתאים גם ההתנהלות הנ"ל.. | |
|
|
|
| 29/6/2020 12:14 |
רינת ניסנוב |
re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 29/06/2020 | | שעה: | 12:14:59 |
| | יש לציין שבתחילה לא רציתי לבטל את העיסקה אלא רציתי לבקש שבכל זאת יאשרו את הסכום ואני לא יצטרך להוסיף, והלכתי למנהל לבקש אישור אך הוא לא הסכים ואז היועצת התחילה לצעוק למה הלכתי למנהל ושהוא לא יכול לעזור והיא אמרה אני רוצה לבטל את העיסקה שלך אני לא רוצה אותך לקוחה כאן.. אז זאת היא שרצתה ולא אני ביקשתי ממנה למרות שלי באמת לא היה מתאים גם ההתנהלות הנ"ל.. | |
|
|
|
| 30/6/2020 12:12 |
רינת ניסנוב |
re:re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/06/2020 | | שעה: | 12:12:00 |
| שלום וברכה!!
לא קיבלתי תשובה.. רק שלחו במייל שאם אני רוצה לשאול שאלות לפנות לפורום אז פניתי ולא הבנתי מה באמת ההודעות???
אפשר להתייחס לשאלה שלי בבקשה..
תודה רבה!! | |
|
|
|
| 30/6/2020 16:42 |
המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/06/2020 | | שעה: | 16:42:07 |
| שלום רב רינת,
ראשית, הקפצת השאלה מחזירה אותך לראש התור, דבר המעכב את המענה לשאלתך. שנית, בפנייתך למועצה לא ציינת כיצד בוצעה העסקה- במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט) או עסקה פרונטלית? מהו תאריך ביצוע העסקה? האם יש לך הוכחה המעידה על ביצוע העסקה בסכום של 6500 ש"ח? אם כן, סעיף 2 בחוק הגנת הצרכן אוסר על בית העסק להטעות צרכן במעשה או במחדל בכל עניין מהותי בעסקה, בין היתר, אוסר הטעיה במחיר, כאשר הסעד בגין הטעיה מהותית בנסיבות העניין הינו ביטול עסקה מכח סעיף 32 בחוק הגנת הצרכן. | |
|
|
|
| 30/6/2020 18:07 |
רינת ניסנוב |
re:re:re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/06/2020 | | שעה: | 18:07:04 |
| העיסקה היתה פרונטלית. אני לא רציתי לבטל את העסקה הם רצו לבטל לי יש לי הוכחות כי הקלטתי את היועצת שאמרה שזאת היא שרצתה לבטל. אמרתי שזה רמאות אבל אני יחשוב על זה.. תוך כדי שהלכתי למנהל היועצת ראתה ואמרה למה הלכת למנהל את לא מאמינה לי שאמרתי לך שהוא לא יכול לעזור. ואמרה לי עכשיו אני רוצה לבטל לך את העיסקה זה לא משנה לי מה. אני לא רוצה אותך הלקוחה כאן. לקוחה כזו זה בעייתי. ואני יודעת שבגלל שהטעו אותי והם אלה שרצו לבטל את העיסקה ואני ההפך רציתי שישאר כך באותו סכום אז הם לא צריכים לגבות לי דמי ביטול.!
2. יש לי את ההוכחה בקבלה שביקשתי של כל הסכום 6500 והיועצת אמרה לי שבאותו יום היא ביטלה את העיסקה אבל בחברת האשראי אמרו שכנראה היתה תקלה אצל המכון. והמכון אמרו שזיכו אותי על סכום 6400 וזה יקח כמה ימים עד שיתעדכן. אבל בכל זאת לא זיכו אותי על כל הסכום ולקחו לי 100 על הביטול שלא אני בטלתי. והשיחה עם עו''ד מתאמכם אמר לי שאם הם אלה שרצו לבטל את העיסקה והיה הטעיה של הצרכן גם. אז המכון לא זכאים להוריד לי דמי ביטול.. ואני צריכה לוודא איתם אם הם באמת ביטלו לפי מה שהם אמרו ולא אני יש לי הכל קבלות של הסכום המלא ושל הסכום אחרי ההורדה, הקלטות..מה אני עושה עכשיו ??
תודה רבה!! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 3/7/2020 09:40 |
רינת ניסנוב |
re:re:re:re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2020 | | שעה: | 09:40:28 |
| שלום וברכה!!
בדקתי עם בית העסק ואמרו שהם ביטלו את העיסקה כי הם רצו, אבל הם גבו לי דמי ביטול 100 ש"ח, אז אני צריכה לשלוח להם מכתב שצריך להיות רק על הדמי ביטול. שאין להם זכות לקחת לי כי הם רצו לבטל לי ולא אני.
יש לכם נוסח למכתב הזה - כי ראיתי באתר אבל אני לא יודעת איזה נוסח, כי הם התחרטו ורצו לבטל לא אני?? אפשר לשלוח לי את הקובץ בבקשה..
תודה רבה!!!
| |
|
|
|
| 5/7/2020 17:20 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:re:ביטול עיסקה - הסרת שיער | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 05/07/2020 | | שעה: | 17:20:49 |
| שלום רב רינת,
אין נוסח קיים בעניין זה.
יחד עם זאת, היה ויש ברשותך העתק מההודעה של החברה באפשרותך לפנות אליהם בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים כפי שציינת בפנייתך כאן לבירור דרישת בית העסק לתשלום 100 ש"ח כתנאי לביטול העסקה בשעה שהביטול נעשה על ידם? | |
|
|
|