חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:טלויזיה חדשה
מחבר:Uderman.ann@gmail.com (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/06/2020
שעה:17:28:14



בתאריך 16.6 ביצעתי רכישת מוצר באחד סניפי הרשת טרקלין חשמל. סניף: מתחם רבמ"ד , רח' בן גוריון 84, קרית מוצקין.

מוצר הנרכש הוא טלוויזיה מסוג : Sony xg8596baep 75 מתצוגת החנות , מספר הזמנה: 20120043

בסיום העסקה נציג מוכר לא הצליח להוריד את הטלוויזיה ולארזה בקופסתה המקורית כפי שביקשתי, מאחר והיה לבדו בחנות.

סוכם מול הנציג, כי תבוצע חזרה אלי יום למחרת לצורך איסוף מוצר מהחנות, כאשר מנהל החנות יהיה במקום וביחד איתו יורידו את הטלוויזיה ויארזו אותה מולי.

נציג לא ביצע חזרה אלי כפי שסוכם, אלא פנה אחרי יומיים וציין כי טלוויזיה ארוזה ומוכנה לאיסוף.



ביום ראשון 21.6 הגעתי לחנות ולאחר חתימה על טפסי עסקה ואישור איסוף עצמי של המוצר, בקשתי מנציג להציג לי את הטלוויזיה בכדי לבדוק שהכל תקין איתה.

נציג ציין כי שוב לבדו בחנות ולא יכול להוציא את המוצר, אך התחייב כי מוצר תקין והוא יחד עם מנהל חנות באופן אישי ארזו אותו באריזתו המקורית.

סמכתי על הבחור ולקחתי את מוצר לביתי באמצעות הובלה עצמית.



מועד התקנת מוצר נקבע לתאריך 25.6.2020 , התקנה ע"י טכנאים מורשים של חברת ישפאר. כפי שהוסבר לי, אריזה לא נפתחה עד להגעת הטכנאי.

בעט הגעת טכנאי ופתיחת מוצר על ידו, התברר כי מסך של הטלוויזיה פגום בצדו הימני.

לא קיים שבר חיצוני באף חלקה של הטלוויזיה ואין סימנים על קרטון המיידים על מכה שקיבל. מדובר על שבר פנימי של פאנל מסך מצדו הימני, אשר נגרם כתוצאה מלחיצה חזקה על המסך כאשר הורידו אותו מהקיר.

טכנאי לא ביצע המשך התקנת מוצר והפנה אותי להמשך טיפול לחנות בו נרכש.



לאחר חזרה לחנות קיימתי שיחה עם מנהל החנות בשם יוסי, שהפציר בפניי,שחתמתי על מסמך בו רשום כי חנות לא לוקחת אחריות על נזק שנגרם בעת הובלה עצמית

וכששאלתי מה אני עושה כרגע אמר שאזרוק את הטלוויזיה לפח ומידה ותשובות שלו לא מקובלת אלי יוכל לתבוע....

מאכזב מאוד לרכוש מוצר בשווי של 7000 שח לאחר יומיים לקבל תשובה שאני יכול לזרוק אותו לפח.



בהמשך ליחס מזולזל של יוסי- מנהל חנות ברשת, פניתי לשירות טלפוני של חברת טרקלין חשמל.

גם בשירות טלפוני נחשפתי לשירות מזעזע של נציגי החברה. 3 פעמים נציגי שירות פשוט ניתקו לי את השיחות בפנים, כאשר ביקשתי לשוחח עם מישהו בחיר בנושא.



פגם שנוצר בטלוויזיה נגרם ע"י נציגי החנות שהורידו את טלוויזיה מהתצוגה בצורה רשלנית.

אבקש לקחת אחריות על החלפת מוצר פגום שקיבלתי או לחילופין לבטל עסקה שביצעתי.

אודה לעזרתכם במציאת פתרון בהקדם וקבלת תשובה בהקדם.


(העתק של המכתב הנ"ל מועבר להנהלת הרשת )



חשוב לי לציין שמהבוקר עשיתי עשרות טלפונים לחברת טרקלין חשמל בניסיון לקבל טיפול או התייחסות מהגורם המוסמך אך ללא הצלחה !
28/6/2020 13:37 המועצה לצרכנות re:טלויזיה חדשה
28/6/2020 17:28 Uderman.ann@gmail.com    re:re:טלויזיה חדשה
29/6/2020 08:29 המועצה לצרכנות       re:re:טלויזיה חדשה