| מחבר: | קארין (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 22/06/2020 |
| שעה: | 19:33:56 |
|
שלום, סלין דיון הייתה אמורה להופיע בארץ באוגוסט, ובשל הקורונה חברת ההפקות של שוקי וייס הצליחה לתאם מועד חלופי להופעות ביוני 2021.
הם שלחו לכל מי שרכש כרטיסים - כרטיסים עם התאריך המעודכן ומקומות הישיבה המעודכנים החדשים, שכן המופעים שנה הבאה יהיו במיקום אחר מזה שהיה אמור להיות באוגוסט הקרוב.
פניתי אליהם בבקשה לבטל חלק מהכרטיסים שרכשתי, מאחר והתאריכים החדשים נופלים על מועד בו חלק מהאנשים שהיו אמורים לבוא למופע - יהיו בחו"ל.
הם ענו שהמופע לא בוטל אלא נדחה, ולא ממש התייחסו לאפשרות של ביטול וקבלת החזר כספי.
היום גם פרסמו בעמוד הפייסבוק שלהם הודעה בנושא, בה נאמר שהם יעשו מאמצים למצוא פתרונות עבור הקהל שאינו מרוצה מהתאריך החדש שנקבע.
שאלתי היא: האם הם מחוייבים להחזיר את הכסף למי שיבקש לבטל את הכרטיסים? זאת מאחר ששינוי התאריך ושינוי המיקום מהווים סוג של "שינוי בחוזה" שלי, כרוכשת, למולם. לא?
או שהם לא חייבים לתת החזר כספי, ויכולים לתת למשל זיכוי לרכישת כרטיסים אחרים אצלם? אני תוהה מה בעצם הם חייבים לעשות ע"פ חוק במקרה כזה (מה שנקרא "כוח עליון").
אשמח למענה. תודה!
|
|
|