| ![]() |
| ביטול עסקת מחשב נייד | ||
| מחבר: | אינה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/06/2020 | |
| שעה: | 20:20:43 | |
| שלום רב,
לפני מספר ימים רכשתי באינטרנט מksp מחשב נייד לנובו שהינה הרכישה הראשונה שלי מסוג זו. כאשר הוא הגיע ופתחתי את האריזה ואת המחשב, תוך פחות משעה המחשב התחמם בצורה שלא מאפשרת לי לעבוד עליו. יצרתי קשר עם מעבדת לנובו כיוון שאי אפשר ליצור קשר ישיר עם ksp אלא לפתוח פנייה. מעבדת לנובו החליטה בעצם לאסוף את המחשב ולבדוק אותו. אציין שמעבר להתרשמות הראשונית על המחשב וגילוי התחממות היתר שלו לא השתמשתי בו שכן זה היה בלתי נסבל. יומיים וחצי לאחר מכן נוצר קשר עם הספק ושם בעצם ביקשתי לבטל את העסקה, בשיחת טלפון עם הנציגה הוחלט לתת את המחשב לחברת השירות על מנת לראות לאן ניתן להתקדם, ובעצם לא ניתן לי שום מידע או עזרה מהנציגה והבקשה שלי לא כובדה כלל. יום לאחר מכן המחשב נמסר לחברת השירות, עדיין יצרתי קשר עם הספק וציינתי שאני לא מעוניינת במחשב, אך לא קיבלתי מענה לכך. בשיחה עם חברת השירות נאמר כי המחשב תקין לחלוטין וזוהי התחממות שנובעת מהרכב המחשב (מה שלא יכלתי לדעת כי לא ראיתי את המחשב קודם) ושהוא יוחזר לי. לאורך כל התהליך של הבדיקה והתיקון שהיה מיותר לטעמי ביקשתי בעצם לבטל את העסקה, וכעת אני חוששת שבגלל ההתייעצות עם נציגת החברה ותהליך מסירת המחשב לחברת השירות ימנעו ממני לבטל את העסקה. אני בסהכ מעוניינת להחליף את המחשב למחשב אחר, אך על אף פניות חוזרות ונשנות לא קיבלתי מענה. מה ניתן לעשות במצב זה? תודה רבה! | ||
| 22/6/2020 20:20 | אינה |
ביטול עסקת מחשב נייד |
| 23/6/2020 17:53 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת מחשב נייד |
| 24/6/2020 12:57 | אינה |
re:re:ביטול עסקת מחשב נייד |
| 25/6/2020 15:24 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקת מחשב נייד |
| 26/6/2020 01:08 | אינה |
re:re:re:ביטול עסקת מחשב נייד |
| 29/6/2020 18:16 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:ביטול עסקת מחשב נייד |