| ![]() |
| re:סירוב החזר מנוי לחדר כושר | ||
| מחבר: | שולמית (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/06/2020 | |
| שעה: | 14:48:01 | |
| שלום בהמשך לתשובתכם והתעכבות בטיפול חדר הכושר.לפי ניסוח עורכת הדין שלכם ב באפשרותך לפנות אל בית העסק בדרישה לא להשיב את כספך" האם הכוונה לא להחזיר או נעשתה טעות בניסוח?
אשאל את השאלה שוב לאור ההתפתחויות האחרונות 1.פניתי לבית העסק חדר הכושר אחרי ששלח לכל הנמענים בזמן הקורונה שהם מקפיאים את המנויים לכולם בזמן הקורונה. 2.חדר הכושר חזר לפעול בסיום ב 10.5.20 ואני פניתי אליהם בבקשה להחזר כספי ולהפסקה .שילמתי לפני הקורונה 765 שח מנוי לשלושה חודשים כל תשלום היה על סך 255 שח ניצלתי חודש אחד ונותרו לי 2 חודשים ואז הקפיאו לכולם .כלומר 2 חודשים לא נוצלו אולם ירדו התשלומים. 3.מאחר שהובהר לי שלא יוחזר כספי במלואו והם הפשירו את כל המנויים באותו יום הקפאתי לשלושה חודשיםלטווח בירור.המטרה היתה ביטול אולם נעשתה הקפאה כי הם הפשירו לכולם ורציתי לברר כי הם סרבו להחזר מלא.למעשה העיסקה נמשכת לחודשי הקיץ בלי רצוני.שלממעשה היתה אמורה להסתיים באמצע מאי. שוחחתי איתם בשנית היום 15.6.20 בשל התגברות תחלואת הקורונה ונענתה לי אותה התשובה 4.מכון הכושר מסרב להחזיר לי 550 שח לטענתם אני הקפאתי ואני חייבת להודיע מראש אולם יש לציין כי בזמן הקורונה לא נענו למייל וטלפון כך שלא היה עם מי לדבר הם הקפיאו לכולם וההקפאה שנעשתה שאמורה להסתיים ב12.8.20 נעשתה על מנת לברר פרטים. ואני רוצה לטענתם לבטל היום.למרות שענו לי אותה תשובה יום אחרי החזרה לפעילותם.מבחינתם אם אני מפסיקה לא הם יחשבו לא לפי 255 כפול 3 אלא לפי חודש מלא שאצלם זה 320 שח לחודש פלוס דמי ביטול מנוי שזה חודש מראש עס 320שח אז מכל הסכום של 765 אקבל רק 120 שח בלבד.או שאקח את הימים הנותרים שהקפאתי.מיותר לציין שהקפאתי על מנת להסדיר את העניין אותה התשובה נענתה לי בעבר.אודה לכם אם תכתבו לי האם זה חוקי לאור נסיבות הקורונה??? והמקרים לפני הגשת תלונה במועצה לצרכנות כדי לוודא את נכונות הפרטים וחוקיותם.לטענתם הם פעלו לפי החוק?אי אפשר להודיע על הפסקת מנוי חודש מראש כי לא ענו במייל וטלפון כמו כן כמה זמן לוקח תהליך של בדיקת התלונה מאחר בינתיים לא ביטלתי בגלל ההחזר הזעום של 120 שח ורציתי לברר המנוי שהקפאתי עד 12.8.20 . כמו כן יש לי אישור רפואי המאשר לי בעיה רפואית | ||
| 11/5/2020 08:58 | שולמית |
סירוב החזר מנוי לחדר כושר |
| 12/5/2020 17:10 | המועצה לצרכנות |
re:סירוב החזר מנוי לחדר כושר |
| 15/6/2020 14:48 | שולמית |
re:סירוב החזר מנוי לחדר כושר |
| 15/6/2020 14:52 | שולמית |
re:re:סירוב החזר מנוי לחדר כושר |
| 15/6/2020 16:36 | המועצה לצרכנות |
re:re:סירוב החזר מנוי לחדר כושר |