| מחבר: | גיל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 15/06/2020 |
| שעה: | 11:31:46 |
|
שלום,
מעניין אותי לשאול כמובן אם יש פה קייס או משהו לא לגיטימי במקרה הזה:
לפני שנה בערך עשינו מסביב לבית שאנו בונים גדר שבוצעה על ידי חברת אלומיניום (שעושה גדרות, שערים, פרגולות וכו'). הכל בסדר.
כעת אנו חייבים להתקין קטע אחד שפיספסנו של מעקה וגדר, אבל מדובר בעיסקה קטנה יחסית בהרבה של איזה 2-3 מטר שזה מקסימום להערכתי 2000 שקל.
במשך חודשיים ויותר אני מנסה להשיג את החברה שישלחו מודד ויוציאו את ההזמנה לייצור ולהתקנה. אך כנראה שיש להם עדיפות לעסקאות כמו פרגולות ויותר גדולות במיוחד בתקופה זו ובאופן ברור וקל להוכחה מסננים אותי ולא עונים לי בחיוב וגם לא בשלילה.
סגנון הגדר/מעקה המבוקש קיים רק אצלם וכמובן שנדרש לנו שיתאים לשאר מה שמותקן.
השאלה אם זה לגיטימי ככה להתעלם ולסנן ולתעדף לקוחות, ומצד שני גם להשאיר אותם באווויר ותלויים עד שיום אחד יתפנו.
האם יש מה לעשות במקרה כזה? האם ברור שבלי המעקה הקטן והחסר לא נוכל להשלים טופס 4. יש פה מין הנזק והזמן, ולא היינו רוצים להתקין מעקה שאין בו התאמה לשאר המעקות/גדרות הקיימים מסביב לבית.
תודה אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש פה עניין משפטי גם.
|
|
|