| ![]() |
| ביטול עסקת מכר מרחוק לקייטנה בישראל לאחר 14 יום ממועד העסקה | ||
| מחבר: | אבי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/06/2020 | |
| שעה: | 12:43:09 | |
| שלום,
אני גר כרגע בחו"ל ובצעתי עסקה בינואר דרך הטלפון\אימייל שבה רשמתי את הבן שלי למחנה קיץ בארץ ביולי (21 ביולי ל-12 יום) כששאלתי מה יקרה אם אצטרך לבטל שלחו לי באימייל את התנאים הנ"ל: מדיניות ביטולים למחנות הקיץ: יודגש כי במצב של ביטול מכל סיבה שהיא, לא יינתן החזר בגין דמי הרישום בסך 850 ש"ח. ביטול השתתפות במחנה עד חודש קלנדרי ממועד יום פתיחת המחזור אליו רשום החניך – יינתן לחניך החזר מלא למעט דמי הרישום. עקב המצב (בידוד, טיסות וכו)הבן שלי לא יוכל להגיע לארץ למחנה. כשבדקתי את מסמך אישור העסקה בדיעבד, שמתי לב שלא מוזכרת בו כלל זכות ביטול העסקה. בנוסף, האישור מאד כללי והוא רק מציין שהבן שלי רשום למחזור השני, אבל לא מפורטים בו התאריכים עצמם או מה כלול בתשלום למחנה (לינה, אוכל וכו). מאחר ועברו 14 יום ממועד העסקה, שהיא להבנתי עסקת מכר מרחוק, האם אני זכאי לבטל את העסקה מאחר ולא נשלח לי מסמך גילוי כנדרש בחוק? בנוסף, האם זה נכון שדמי הביטול שהם גובים הם מעבר לקבוע בחוק? (הם מכנים זאת דמי רישום למרות שזה מופיע באתר שלהם ובאימייל ששלחו לי כמדיניות ביטולים) כלומר עליהם לגבות 100ש"ח? בתודה מראש על העזרה | ||
| 14/6/2020 12:43 | אבי |
ביטול עסקת מכר מרחוק לקייטנה בישראל לאחר 14 יום ממועד העסקה |
| 16/6/2020 14:57 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת מכר מרחוק לקייטנה בישראל לאחר 14 יום ממועד העסקה |
| 17/6/2020 15:27 | אבי |
re:re:ביטול עסקת מכר מרחוק לקייטנה בישראל לאחר 14 יום ממועד העסקה |
| 18/6/2020 15:24 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקת מכר מרחוק לקייטנה בישראל לאחר 14 יום ממועד העסקה |