חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי הגעת טכנאי והתחמקות החברה
מחבר:עינת (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/06/2020
שעה:13:57:50

היי, 
היום נקבע חי תיקון מזגן טורנדו בין השעות 10-12. 
בגלל שאני נכוותי לפני שנתיים עם המתקינים שלהם ויודעת כמה הם בעייתיים החלטתי להודיע כי המעלית כרגע בתיקון ויצורכו לעלות במדרגות (קומה 5). היה חשוב לי ליידע משום שלא רציתי שיצטרכו לעלות ולרדת מבפר פעמים ויוכלו לוודא שכל הציוד איתם כשעולים בפעם הראשונה. שלחתי הודעה לטכנאי ויידעתי אותו והוא בתגובה אמר שזה בעיה כי יש הרבה ציוד. לאחר כשעתיים שלחתי האם יש צפי להגעה ואלו מילותיו "לא אמרו לך שביטלו את הקריאה?" 
כמובן שהייתי בהלם! אני יושבת בבית ומחכה ושורפת חצי יום רק כדי להמתין להם. התקשרתי לטורנדו והם אמרו שזה בעייתי בלי מעלית וכששאלתי מה היו עושים אם זה בניין בלי מעלית, נאמר שהחוק מחייב עליה עד 4 קומות ומעבר זהה, זה תלוי בטכנאי. אמרתי להם שזה פשוט הזוי, אבל כמו שלקח לנציגה כמה דקות טובות כדי לתת תשובה שתשתיק אותי כי היא לא ידעה את החוק הזה, אז גם אני לא והמינימום זה ליידע. לא הגיוני שאם לא הייתי יוצרת קשר, אף אחד לא היה מיידע אותי שהם לא מתכוונים להגיע. דרשתי את הפיצוי לפי חוק הטכנאים והם מסרבים משום שעכשיו אני כבר יודעת שהם לא מגיעים אפילו אם זאת אני שיצרה קשר וביררה את העניין. האם מגיע לי פיצוי או לא?
11/6/2020 13:57 עינת אי הגעת טכנאי והתחמקות החברה
14/6/2020 22:36 המועצה לצרכנות    re:אי הגעת טכנאי והתחמקות החברה