חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שעון שלא חזר מתיקון כבר חצי שנה
מחבר:ליאורה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/06/2020
שעה:16:01:41

שלום רב
בקיץ 2018 נרכש שעון בחנות מילר תכשיטים , סניף ירושלים.
בחודש ינואר השנה הזאת שעון הפסיק לעבוד. פנינו לאותו סניף לצורך מסירתו למעבדה רשמית להחלפת סוללה כי חשבנו שזה מקור הבעיה. אחרי שלוש שבועות התבשרנו ששעון חזר תקין. אספנו אותו מהסניף ואחרי כחצי יום שעון שוב הפסיק לעבוד. שוב פנינו לאותו סניף ושעון שוב נשלך למעבדה. אחרי כשלוש שבעות שוב קיבלנו טלפון ששעון חזר תקין וברגע שהגנו לאסוף אותו גילינו ששעון בדיוק באותו מצב. לא תקין ולא עובד. כמובן ששעון נשאר בחנות לצורך המשך הטיפול. ועד עכשיו אני לא קיבלתי אותו חזרה. למרות משבר קורונה אני בהחלת חושבת שמצב הפך להיות ממש לא תקין. בטלפון בקושי זורקים לי משפטים כלליים כמו "אנחנו בודקים" או "אנחנו לא יודעים מתי זה יהיה מוכן בככל כי את מבינה את המצב". פעם אחד הצלחתי לקבל תשובה ש"מצעו בעיה במנגנון" ורצו לדרוש ממני מעל 300 שקל, הזכרתי לאותו גברת שדיברתי איתה שעדיין יש אחריות יצרן. ומאז שוב – שום תשובות ברורות, תמתיני" תחכי ותהיהי סבלנית. שעון יקר גם מבחינת סכום ששולם עליו וגם מבחינה ערך נפשית , מתנה של בעלי היקר, כבר חצי שנה לא יכולה להשתמש בו, זה פשוט לא עולה על הדעת ! רשת שמייצגת את עצמה כיוקרתית ויקרה מתנהלת בצורה מבזה , לא מכובדת ומשפילה את לקוחותיה וחבל שכך . לצערי רב אני כבר לא יודעת האם השעון שלי לא הלך לאיבוד באיזה שהו שלב... אני גם לא יכולה להיות בטוחה שלא נגרם לו נזק במעבדה מרוב הרשלנות של הרשת הזאת שעושה טעויות ולא מוכנה לקחת אחריות. אני גם לא בטוחה כבר שבכלל שעון שלי נשלך למעבדה בפעם שנייה שפנינו. מה אפשרויות שלי? תודה רבה!
10/6/2020 16:01 ליאורה שעון שלא חזר מתיקון כבר חצי שנה
11/6/2020 17:31 המועצה לצרכנות    re:שעון שלא חזר מתיקון כבר חצי שנה