| מחבר: | נהוראי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 09/06/2020 |
| שעה: | 00:05:39 |
|
שלום.
לפני חודשיים התקשרו אלי מכללה אשר משווקת קורסים דיגיטלים המלמדים נושאים מסוימים של שיווק, אחרי ששכנעו אותי בהצעות לקורסים דיגיטלים מוקלטים והציעו לי גם תוספת של שיעורים אונליין ויעוץ ושאלות מול מורים באתר ומחירים זולים למרות שלא ממש היו לי יכולות לשלם (לא הייתה עבודה ) הציעו לי פריסת תשלומים והבטיחו שתוך פחות מחודש אכסה את התשלום החודשי וכו.. (הפעילו לחץ וכדו, שיטות שיווק) מה גם שלא הייתה לי אפשרות להתחיל לעבוד בזה גם לאחר הקורס אין לי מחשב מתאים ולא הייה כסף לקנות (יש לציין התעניינתי בתחום אך בקורס הספציפי פחות), (כששאלתי מה יהיה במקרה ואנסה את השיטה שלהם לאורך מספר שבועות ואראה שזה לא מתאים לי האים אוכל לבטל ולקבל החזר חלקי אמר לי סוכן המכירות שלא בטוח.. וכך קניתי את הקורס נתתי אשראי וקיבלתי ססמא לאתר של הלמידה. ראיתי מה אורך הקורסים (15, 7, 12.. וכו.) ואיך האתר נראה. לאחר שעה. כשחשבתי על זה יותר ברגוע בלי לחץ הבנתי שלא נכון להתחייב כשאין לי איך לעמוד בתשלום, וגם אין לי אפשרות לעבוד בתחום הזה ללא מחשב ( נסיתי להשאיל אך לא הייתה אפשרות) התקשרתי לסוכן שדיבר איתי ואמרתי לו שאני לא מעוניין כרגע אלא מתי שיהיה לי את סכום עלות הקורס הוא אמר לי האם אני בטוח והציע לי להתקשר אליו למחרת (כל הסיפור היה בין השעות 21:30 ל 23:00) למחרת התקשרתי אליו ואמרתי לו שהייתי רוצה ללמוד את הקורס אך רק שיהיה לי כסף מראש או לפחות את רובו.. אך בנתיים לבטל לחלוטין ולעצור את ההרשאה שנתנה לי להכנס לאתר (ססמא). הוא אמר לי שישלח בקשת ביטול ויעדכן. לאחר חמישה ימים שהתקשרתי לברר הוא אמר לי שאין אפשרות מכיוון שזה קורס מוקלט באתר ומכיוון שיש אנשים שיכולים לצלם/להקליט, את הקורס אז יש חוק שעומד להגנתם שאין אפשרות להתחרט ולהחזיר תשלום. נסיתי להסביר לו שאני נכנסתי רק פעם אחת לאתר וזה היה איתו ביחד על הקו ואחר כך לא נכנסתי ולא הפעלתי שום שיעור או הרצאה וגם אין לי יכולת להקליט את זה או לצלם לא טכנית ולא מצד הזמן שביקשתי ממנו סופית לבטל ולבטל אפשרות להכנס עם הקוד שקיבלתי אחרי פחות מ 12 שעות לאחר שנרשמתי בעוד הקורסים הם בזמן של כמה עשרות שעות, מה גם שהובטחו לי כחלק מהעסקה קורסים אונליין ויעוץ חופשי ולא שילמתי רק בעד השיעורים המוקלטים, כשאמרתי לו שלא אמר לי בהתחלה שאין בכלל אופציה לבטל אפילו לא אחרי כמה שעות, ומה שהוא אמר לי זה לגבי ביטול לאחר למידה ונסיון בפועל שלא צלח, הוא אמר שהוא מצטער שזה מה שהבנתי אך אין מה לעשות ואין אפשרות לביטול ולהחזר וכו.. וגם אחרי לחצים ושכנועים שנסיתי אמרו לי שאין אפשרות לבטל בגלל החוק ההוא ( שמא יעתיקו ויבטלו).
הייתי רוצה לדעת האם מה שאמר לגבי החוק נכון והאם יש לי אפשרות לבטל גם עכשיו. האם זה חוקי מה שהוא עושה והאם הוא צודק בכל מה שקרה.
ולמי אוכל לפנות לעזרה מול המכללה?
תודה |
|
|