חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רכישת תכשיט מעל 3000 ש"ח
מחבר:דור אבדר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/06/2020
שעה:16:23:39

רכשתי תכשיט במחיר 4000ש"ח בקשתי שהתכשיט יהיה מוכן לאותו היום אמרו לי בסדר התקשרו שעה לאחר מכן לעדכן שהתכשיט יהיה מוכן רק יום למחרת אני לא הרגשתי בנוח עם התגובה שלהם חזרתי אליהם לאחר שעתיים וביקשתי לבטל וטענו שאי אפשר לבטל תכשיט מעל 3000 שקל.
הלכתי שנית וראיתי שלא הוצב שילוט תקנון הגנת הצרכן בחנות שלהם. וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שום דבר לגבי החזרת המוצר ואפילו לא נתנו לי חשבונית רכישה אמרו לי שאני אקבל ברגע שאאסוף מהם את התכשיט אקבל את החשבונית ואת ההזמנה. האם זה לא מהווה ביטול העסקה כולה? יש לי הוכחות תמונות ומה שצריך כנגד התגובה שלהם שיש להם "שילוט" הם גם טוענים לייצור מיוחד התכשיט הנ"ל מופיע באתר שלהם התליון עצמו (ללא השרשרת) מוצע למכירה בשיבוץ בגדלים החל מ0.15 עד 2 קראט, התליון שאני הזמנתי משובץ
ביהלום 0.41 קראט, כלומר שהוא פריט בקטלוג יש גם מספר דגם כמובן, השרשרת הוחלפה אך היא חלק אשר ניתן לפירוק והשרשרת הייתה
זמינה במלאי באותה עת, כלומר שגם היא אינה חלק מ"ייצור אישי".
הנא עזרו לי בהקדם יש עילה לתביעה יש בידי הוכחות נגד הטענה שלהם לייצור מיוחד, וכנגד הטענה שלהם שיש להם תקנון בחנות שלהם.
עשיתי כל מה שביכולתי להימנע מלגשת לתביעה האם להגיש תביעה או ליצור איתם שוב קשר עם ההוכחות "חייב לציין התכשיט לא אצלי מעולם לא לקחתי אותו" ועברה כבר חצי שנה מעת הרכישה.
7/6/2020 16:23 דור אבדר רכישת תכשיט מעל 3000 ש"ח
7/6/2020 16:27 דור אבדר    re:רכישת תכשיט מעל 3000 ש''ח
8/6/2020 23:09 המועצה לצרכנות       re:re:רכישת תכשיט מעל 3000 ש''ח