חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול מוצר שהוזמן ונתבקש לבטלו + עיכוב וחוסר מענה בהגעת טכנאי
מחבר:אורן יאנובסקי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:04/06/2020
שעה:07:21:35

שלום, קניתי דרך אתר של חברת גיל ספורט ספסל כושר ואופני כושר. בהמשך התקשרו אלי והחליפו למוצרים של חברות אחרות בשל חוסר לאחר הסכמתי. לאחר מכן ולפני קבלת המוצר בישתי לבטל את הספסל כושר מההזמנה ולזכות אותי (בקשה נשלחה מספר פעמים במייל). כשהאופניים (בלבד) הגיע אלי הרכבתי אותם כדי לגלות שהצג לא מראה שום נתונים מלבד דופק. לאחר שבוע של ניסיונות להשיג את המוכר בשיחה טלפונית תואם לי טכנאי וגם הובטח זיכוי לאשראי בגין המוצר שלא התקבל. שבוע לאחר מכן הגיע טכנאי וניסה להחליף את הצג. זה לא פתר את הבעיה והטכנאי הלך ואמר שיתואם לי שוב טכנאי שיבוא ויחליף את החיישן המרכזי הפגום (במוצר חדש שאמור להיות תקין!). מאז אני מנסה מלא פעמים להשיג את גיל ספורט גם במייל וגם בטלפון כדי לתאם טכנאי ולבקש שוב את הזיכוי המגיע לי (בגובה של כ 1100 ש"ח), אך גיל ספורט פשוט לא עונים. טלפון מפנה לפנות דרך האתר ובמייל אין תשובה כלשהי. אבקש את עצתכם ועזרתכם מה לעשות?
תודה מראש
4/6/2020 07:21 אורן יאנובסקי ביטול מוצר שהוזמן ונתבקש לבטלו + עיכוב וחוסר מענה בהגעת טכנאי
7/6/2020 13:17 המועצה לצרכנות    re:ביטול מוצר שהוזמן ונתבקש לבטלו + עיכוב וחוסר מענה בהגעת טכנאי