חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול טיול
מחבר:אחמד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/06/2020
שעה:16:11:01

שלום, הזמנתי חבילה דרך נזרין טורס בחודש אוקטובר 2019, הטיול היה טיול ירח דבש באיי סיישל ודרום אפריקה, לצערי קרה דבר שלא היה בשליטת אדם, וירוס קורונה , עקב כך בוטלו הטיסות מישראל לאיי סיישל ומאי סיישל לדרום אפריקה, ועד שעה זו לא קיבלתי הודעה על ביטול הטיסה חזרה מדרום אפריקה לישראל דרך חברת אל על , הטיסות לסיישל ולדרום אפריקה מנוהלות על ידי חברת איירסיישל, שהיא ביטלה את הטיסות. זה המצב הכללי , כשהזמנתי את הטיסות עשיתי שינוי בתאריכים של הטיסות דבר זה עלה 300 דולר אם אני זוכר נכון, ועכשיו אחרי שהטיסות כלל בוטלו על ידי חברת התעופה, האם העלויות של שינוי מועד טיסה אמורים גם להיכלל בהחזר של ההזמנה ?
דבר נוסף, יש לי ספקולציות רבות לאופן שבו נזארין טורס מנהלת את עניין ההחזרים מול בתי המלון, בהתחלה הם אמרו לי שאין עם מי לדבר ושההזמנות בחלק מבתי המלון נעשו ללא החזר כספי, אך יצוין שלא אני ביטלתי אלא בית המלון עצמו! , ולא רק זה , בנזארין דוחפים אותי שבוע קדימה בבירורים, למרות שיוכלתי בעצמי ליצור קשר עם אחד המלונות בדרום אפריקה דרך המייל וביררתי מולם מה עולה בגורל ההזמנה שלי והשיבו תוך יום אחד שההסמנה בוטלה והכסף הוחזר!
הואיל וכל ההתעסקות שלי בתחילת ההזמנה היתה מול נזארין ולה שילמתי 29 אלף שקלים , 26 אלף בהעברה בנקאית, ו 3 אלפים דרך כרטיס אשראי, ועקב גל הביטולים הזה הן בטיסות והן מבתי המלון, לא אמורים לזכות אותי במלוא הכסף, והם יחכו להחזרים מהספקים שלהם וחברות התעופה?
תודה
2/6/2020 16:11 אחמד ביטול טיול
3/6/2020 23:00 המועצה לצרכנות    re:ביטול טיול