חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הטעיית מחירים בנופש
מחבר:לירון סלמן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/06/2020
שעה:15:44:14

היי סגרתי נופש בפתאל שייחלתי אליו כבר תקופה לאחר הקורונה לתאריכים 4-6/6 במלון יו קורל ביץ' במסגרת שוברים ל2 לילות. את הנופש סגרתי לפני שבועיים ובשיחה עם הנציגה הבהרתי שמדובר בזוג +2 ילדים ותינוקת במסגרת שוברים(גם בחרתי שלוחה מתאימה לסגירת נופש השוברים). לאחר חישוב ההצעה נאמר לי על ידה ויש לי גם אישור הזמנה מפורט בבהירות פרטים תואמים למה שאמרתי כי עלי להוסיף 700 ש''ח בעת ההגעה למלון. בהתאם להצעה שניתנה ואישור ההזמנה לקחנו אני ובעלי ימי חופשה ואיבדנו ימי עבודה. היום 2/6 יומיים לפני הנסיעה התקשר אלי מנהל מוקד ההזמנות של מחלקת שוברים בטענה כי נעשתה טעות ועלי להוסיף עוד 1350 ש''ח בגין הילדים כך שהנופש יסתכם לי פי 3 מההצעה הראשונית 2050 ש''ח. את החופש לקחתי בהתאם להצעה שהתאימה לי כלכלית ולא יתכן שהוא יאיץ בי לקבל החלטה בשעה הקרובה ובמידה ולא אחליט הנופש יבוטל לי. לא יתכן שיש לי הצעה מפורטת, בהירה במייל שבה מפורט במסגרת שוברים עם פרטי הילדים. לא הסתרתי דבר, מנהלעמנהל המוקד טוען שהוא שמע את ההקלטה עם הנציגה. אינני רוצה לבטל את ההזמנה וגם אינני מעוניינת להוסיף שקל כי זו ההצעה שניתנה לי, כתובה בבהירות האם יש עילה לתביעה? !! הציעו לי הצעה, שילמתי שלחו אישור במייל ואז מתחרטים.. כל השיחות מוקלטות, האישור מודפס ולא מקובל עלי הדבר.
2/6/2020 15:44 לירון סלמן הטעיית מחירים בנופש
3/6/2020 17:03 המועצה לצרכנות    re:הטעיית מחירים בנופש