| ![]() |
| הודעות ספאם - ביטוח ישיר | ||
| מחבר: | נורה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/06/2020 | |
| שעה: | 13:20:37 | |
| שלום רב,
א. כמו כל שנה מחדשים ביטוח הרכב, הפעם קיבלתי הודעות תזכורת מהחברה שאנו מבוטחים בה כשבועיים וחצי לפני לאחר מכן קיבלנו הצעה בדקנו את השוק דיברנו איתם והוסבר שלא סוגרים דרכם (ביטוח ישיר), למרות הכל המשכנו לקבל הודעות תזכורת מהחברה. בסוף ההודעה כמו שהחוק מחייב אין אפשרות לשליחת סמס חוזר עם "הסר: או איזב ספרה על מנת להפסיק את ההודעות אלה רשום שניתן להתקשר למספר 03-5555565. שאלה 1: האם זה חוקי שאני אמורה להתקשר להמתין בזמני המתנה לשירות על מנת לבקש להפסיק לקבל דיוור פרסומי ללא כל אפשרות לביטול בהודעה חוזרת? ב. באותו מספר נמסר מהנציגה כי לא ניתן לבטל את הודעות מסוג זה ! אחרי הסברה על החוק היא התייעצה ואמרה כי נרשמה העברה במערכת להפסיק את הודעות אלה. לאחר יום וחצי מאותה שיחה קיבלית הודעה כי " בקשתי שלא לקבל מידע בעניין הבטהות ומבצעים מחברה איי די איי נרשמה.... בנוסף בקשתך תקה ביחס לדיוור פרסומי ולא עבור דיוור שירותי ". שאלה 2: האם חוקי שחברה תגדיר הודעות לדיוור פרסומי ושירותי ? הרי הודעתי כי אני לא מבטחת דדרכם ושכבר סגרתי מול חברת ביטוח אחרת. 3. בנוסף ההודעות ממשיכות אפילו היום 2/6/20 לאחר שביטוח האכב כבר הסתיים ב 31/5/20 ואני בחברה אחרת הם ממשיכים לשלוח הודעות "שירות" אלה . אשמח לדעת על כל פרק מה החקיקה ומה ניתן לעשות כי הם ממש מטרידים אותי ולא מסיכמים להפסיק, הם כביכול עובדים על פי חוק ומשירים אופציה להפסקת הודעות פרסום מבחינתי אך ממשיכים בטענה שאלה הם הודעות שירות אשר הסתיים והלקוח מודיע להם ביותר משיחה שהוא לא מעוניין בשירות שלהם. תודה | ||
| 2/6/2020 13:20 | נורה |
הודעות ספאם - ביטוח ישיר |
| 3/6/2020 15:37 | המועצה לצרכנות |
re:הודעות ספאם - ביטוח ישיר |
| 25/6/2020 10:38 | נורה |
re:re:הודעות ספאם - ביטוח ישיר |
| 28/6/2020 12:52 | המועצה לצרכנות |
re:re:הודעות ספאם - ביטוח ישיר |