| מחבר: | אנה בכר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 31/05/2020 |
| שעה: | 07:28:04 |
|
שלום!
לפני כמה שנים (2017) התחברתי לשירות אינטרנט של בזק, שהיה תשתית פלוס ספק. לפי החוזה היית אמורה לשלם לבזק בלבד, כאשר הם כבר מתחשבנים עם הספק (xphone). לפני כחודש התנתקתי מהאינטרנט של בזק בשל מעבר דירה.
התקשרתי לxphone, בנושא אחר וגיליתי שיש לי שם חוב של מעל 600 ש״ח, מסתבר על השירות שקיבלתי מהם כספק משנת 2018. אני הייתי תחת רושם שכל השנים האלה אני משלמת לבזק פלוס ספק, ומסתבר שהסידור הזה נמשך שנה ואז התבטל. בזק המשיכו לגבות ממני כסף כל חודש (כאשר כמובן המחיר המשיך לעלות) וxphone כאילו סיפקו לי שירות שלא קיבלו כסף עליו במשך כל השנים האלה. לשאלה איך יכול להיות שאף אחד לא הפסיק את השירות, לא יצר איתנו קשר ולא עדכן אותנו בנושא, נאמר לי שלא היה להם פרטים להתקשרות.
אז עכשיו פתאום אני אמורה לשלם כסף על שירות שהייתי בטוחה ששילמתי עליו במשך שנים. אם הייתי יודעת שהמחיר שאני משלמת לא כולל ספק, הייתי אולי מתנתקת מהשירות, אבל אף אחד לא עדכן אותי.
הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות בנקודה הזאת? אני כמובן לא רוצה לשלם את הכסף הזה ונשמע לי הזוי שאני מגלה על הדברים האלה באיחור של שנים. האם אני יכולה להגיש תלונה נגד החברה? יש במקרה זה הצדקה לכך?
תודה.
אנה.
|
|
|