| מחבר: | שרית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 29/05/2020 |
| שעה: | 18:30:42 |
|
במהלך בירור בחנות לפני קניית שואב אבק, שאלתי את המוכר אם הם מוכרים גם פילטרים חלופיים לשואב אבק (חייבים להחליף את הפילטר פעם בכמה שבועות). בחנות אמרו לי שזו אחריות של היבואן ושאפנה אליו.
פניתי ליבואן ושאלתי אם הם מוכרים את הפילטר. ענו לי בחיוב והפנו אותי לעמוד המכירה באתר. הזמנתי 3 פילטרים מהאתר וקניתי את השואב אבק בחנות אחרת. הפילטרים שקיבלתי מהיבואן היו פילטרים שמתאימים לדגם שואב אחר.
כשנכנסתי לעמוד מכירה של הפילטר באתר היבואן, היה רשום שם שהפילטר מתאים לשני דגמים, אך הוא נראה שונה מהפילטר הקיים בדגם שלי. כלומר, היבואן הפילטר לא מתאים לדגם שלי וזו טעות בפרסום. בהתכתבות עם היבואן הוא הודה שהייתה טעות בפרסום.
אם היבואן לא היה מטעה אותי ואומר שהוא מוכר פילטרים חלופיים, לא הייתי קונה את השואב אבק הזה. אציין שביררתי ואי אפשר להשיג את הפילטרים המקוריים לדגם הזה בשום מקום בארץ או בחו"ל.
האם אני יכולה לדרוש פיצוי מהיבואן?
|
|
|