חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

המתנה ארוכה לזיכוי
מחבר:הילה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/05/2020
שעה:12:59:00

שלום,
לפני כחודש ביצעתי הזמנה מחברת ויקטורי משום שפרסמו מוצר מסוים שרציתי לקנות. למחרת קיבלתי שיחה מהמלקט מטעם החברה בה נאמר לי כי אחד המוצרים שהזמנתי לא במלאי, אך לא צוין דבר מעבר לכך. כאשר הגיעה ההזמנה (באיחור של כשעה מחלון הזמנים שנבחר) התברר לי כי כמעט חצי מהמוצרים שהזמנתי הוחלפו באחרים, חלק מההחלפות לא הגיוניות כלל (למשל בשר במקום המבורגר טבעוני), ובסוף אפילו המוצר שבגללו הזמנתי לא הגיע. מכאן התחיל מסע ארוך מול החברה ומוקד שירות הלקוחות על מנת להחזיר את המוצרים שהוחלפו ולקבל עליהם זיכוי, בהתאם לתקנון החברה שמפורסם באתר האינטרנט.
נאלצתי להמתין כשעה למענה נציג יותר מפעם אחת, תואם לי שליח שלוש פעמים לאחר שבפעמיים הראשונות הוא לא הגיע (ולא חזרו אלי מהחברה כשהתקשרתי לבדוק לגבי הגעתו), ולבסוף היה עלי להתקשר פעמיים נוספות על מנת לברר מדוע לא התקבל זיכוי מהחברה.
היום במהלך שיחה עם נציגה, נשלחה אלי חשבונית זיכוי בטענה שמכאן והלאה זה תלוי רק בחברת האשראי שלי, והם (סוף סוף) עשו את שלהם.
במצטבר ביליתי כמעט חמש שעות בשיחות איתם (ובהמתנה למענה), והדבר נדמה לי לא הגיוני. האם אני זכאית לפיצוי כלשהו עקב ההתנהלות שלהם? האם יש מקום להגיש עליהם תלונה לרשות להגנת הצרכן?

תודה מראש
26/5/2020 12:59 הילה המתנה ארוכה לזיכוי
27/5/2020 18:09 המועצה לצרכנות    re:המתנה ארוכה לזיכוי
1/6/2020 16:38 הילה       re:re:המתנה ארוכה לזיכוי
3/6/2020 13:17 המועצה לצרכנות          re:re:המתנה ארוכה לזיכוי