| מחבר: | הילה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 01/06/2020 |
| שעה: | 16:38:34 |
|
תודה על המענה. קראתי את גילוי הדעת ואת ההבהרה, ולדעתי הם לא צריכים להוות הגנה לחברה במקרה זה, אך אשמח לתשובתכם בנושא.
אני סטודנטית ולומדת מהבית בעקבות הקורונה ולכן ההמתנה לשליח(ים) לא דרשה ממני לשנות את סדר היום שלי, למעט שיחות הטלפון לברר מדוע לא הגיעו. האם אי הגעה של טכנאי ללא הודעה על כך, ואף ללא בירור מצד החברה כאשר התקשרתי לשאול אם יגיע, עונה להגדרה של כח עליון?
לו היה מגיע השליח הראשון שתואם, גם באיחור, הייתי פשוט עוצרת את התקשרותי עם החברה. שאלת הזכאות לפיצוי נובעת מההתנהלות הלקויה בה נתקלתי גם באשר לקבלת הזיכוי, אשר היה אמור להתקבל לאחר שבעה ימי עסקים מיום איסוף השליח את המוצרים שברצוני להחזיר. בפועל התקבל הזיכוי לאחר 17 ימי עסקים, ודרש מספר שיחות טלפון על כך מצידי.
אוסיף כי איני עובדת, לכן לא ניתן להעריך את הזמן שחיכיתי ושוחחתי עם מוקד החברה לפי עבודתי, אך כן מדובר בזמן בו תכננתי ללמוד. משך השיחות היה מצטבר ולא כולו ביום אחד (ליתר דיוק התקשרתי אליהם תשע פעמים נפרדות, חלקן באותו היום, אך פרושות על פני חודש), האם יש לכך השפעה אם דרישת הפיצוי היא מכח חוק הטכנאים או שמדובר בשני דברים נפרדים?
|
|
|