| ![]() |
| חייבו אותי לשלם על ביקור טכנאי בזמן אחריות למרות שלא תיקן את מיטת הנוער | ||
| מחבר: | אמנון כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 25/05/2020 | |
| שעה: | 18:58:44 | |
| קניתי לפני כשנתיים מיטת נוער עם ראש חשמלי מתכוון מד"ר קמפורט שמשרדו הראשי נמצא ברמת גן.
לפני כחודש הראש המתכוון של המיטה היתקלקל.היתקשרתי לחברה ומשם ביקשו ממני לצלם בקליפ וידאו מה הבעיה.צילמתי את ראש המיטה כשאני לןחץ על השלט ואמרתי שהראש מתכוון לא עובד. לאחר כמה ימים קיבלתי שיחה נוספת ןסיגלית ביקשה שארים את ארגז המיטה ואצלם את הכבלים החשמליים של המיטה לוודא שהם לא קרועים.עשיתי זאת ושלחתי לה את סרטון הוידאו בוואצאפ. אחרי כן סיגלית היתקשרה אלי שוב ואמרה לי שהמנוע מקולקל ושמהחברה ייתקשרו אלי ויתאמו זמן ביקור טכנאי.סיגלית טענה שהתיקון והמנוע לא יעלו לי כסף אלא כדבריה ההובלה תעלה לי 190 שח למרות שיש לי אחריות בתוקף. היום הגיע הטכנאי ובדק את המיטה והוא אמר לי שהמנוע תקין בניגוד למה שאמרה לי סיגלית,ושהקונסטרטקציה כדבריו שבורה וצריך להחליף קונסטרוקציה שאינה ברשותו.הוא הוסיף שיתאמו לי ביקור טכנאי בעתיד. סיגלית היתקשרה אלי ואמרה לי שאני צריך לשלם 190 שח למרות שהטכנאי לא תיקן לי את המיטה והיא הוסיפה שבביקור הטכנאי הבא אצטרך לשלם 190 שח נוספים.אני כמובן מחיתי בתוקף אך היא היתעקשה שעלי לשלם לטכנאי 190 שח למרות שלא תיקן את המיטה ולמרות שהם שעשו את הטעות בכך שאמרו שהבעיה היא המנוע המקולקל כביכול ולא הקונסטרוקציה. אגב בתעודת המישלוח שמפרט את הדברים שצריך להחליף ולתקן כתוב בפירוש שההובלה וההרכבה עולה 190 שח ולא ההובלה בלבד.וכאמור הטכנאי לא תיקן לי את המיטה בגלל טעות של החברה. שאלתי היא האם בכלל אני צריך לשלם 190 שח בעד ההובלה למרות שיש לי אחריות בתוקף. בנוסף מה עלי לעשות עכשיו שחייבו אותי ב190 שח למרות שלא תיקנו לי את המיטה. איך אוכל להשיב את כספי ושלא יחייבו אותי שוב על ביקור טכנאי. בברכה אמנון כהן | ||
| 25/5/2020 18:58 | אמנון כהן |
חייבו אותי לשלם על ביקור טכנאי בזמן אחריות למרות שלא תיקן את מיטת הנוער |
| 26/5/2020 20:57 | המועצה לצרכנות |
re:חייבו אותי לשלם על ביקור טכנאי בזמן אחריות למרות שלא תיקן את מיטת הנוער |