| ![]() |
| ביטול חיובים עתידיים בכרטיס אשראי לתרומות | ||
| מחבר: | דני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 25/05/2020 | |
| שעה: | 01:32:34 | |
| שלום
אני תורם תרומות בסכומים גבוהים לעמותות שונות ורבות בכרטיס אשראי בצורה של תשלומים חודשיים (התשלומים החודשיים לעמותות השונות נעים בטווח שבין תשלומים ל12 חודשים לתשלומים ל36 חודשים, וכעת חויבו כבר מספר תשלומים בכל עמותה). נקלעתי לקשיים כלכליים קשים ואני לא מסוגל להמשיך לעמוד בתרומות ולכן מעוניין להפסיק את התשלומים העתידיים שטרם חויבו. האם במצב זה יש לי זכות לבטל את התשלומים העתידיים שטרם חויבו? אם כן, על מי חלה החובה לבטל את יתרת התשלומים שנותרו? על חברת האשראי או על העמותות עצמן? מדובר בעמותות שונות ורבות מאוד ורובן ככולן מסרבות לבטל את יתרת החיובים העתידיים. כמו כן בפניה לחברת האשראי נאמר לי שלא אוכל לבטל תרומות בתשלומים. האם אוכל לחייב את חברת האשראי לבטל את יתרת התשלומים לתרומות לעמותות השונות ללא צורך בעימותים עם כל עמותה בנפרד (כי הרי מדובר בעמותות שונות ורבות)? כלומר להגיש נגד חברת האשראי תלונה על סירובה לבטל את התשלומים העתידיים לתרומות? במידה ולא ניתן לעשות דבר נגד חברת האשראי, האם ניתן לפחות להגיש תלונות נגד העמותות שמסרבות לבטל את יתרות החיובים העתידיים? אודה לעזרתכם בנושא כי אני נואש | ||
| 25/5/2020 01:32 | דני |
ביטול חיובים עתידיים בכרטיס אשראי לתרומות |
| 26/5/2020 17:52 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול חיובים עתידיים בכרטיס אשראי לתרומות |