| מחבר: | רעות (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 20/05/2020 |
| שעה: | 22:45:33 |
|
| בתאריך 1.4.20 רכשתי טאבלט שהגיע לביתי על ידי שליח מספר ימים לאחר מכן טעיתם רינת יומולדת ( ביום זה גם נפתח לשימוש ) ב 8.4.20. בתאריך 15.4.20 שבוע בלבד לאחר מכן, נגמרה הסוללה במכשיר ולא הצלחנו עודלהטעינו. יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית שביקרו לי את התקלה והסבירו כי לא מדובר במקרה חריג, בתגובה מסרתי כי אין רצוני במכשיר יחסית יקר שאחרי שבוע נזקק לתמיכה טכנית, הנציג ביקש שנשלח לו במייל את החשבונית וכך עשיתי.בתאריך 26.4.20 הגיע שליח לאיסוף הטאבלט מביתי, לאחר שנלקח המכשיר הודעתי לחברה כי איני רוצה השיר שנזקקלבדיקת מעבדה לאחר שבוע שימוש, הם בתגובה אנו כי מאחר ואמן לי את העטיפה המקורית של הטאבלט ( ממתי יש לשמור עטיפה???) אין הם מחוייבים בבדיקה והם באים לקראתי מוותרים לי, אציין כי לא ראיתי כל מסמך בו אני נדרשת לשמור על העטיפה. המשכתי בכל יום ליום הדין ודברים עם החברה על כך שיתחשבו בי שאני לא קניתי מכשיר זול לעיני מעוניינת במכשיר שנשלח למעבדה לאחר שבוע שימוש.החברה ענתה בצורה קרה ומגעילה כי לא מוכנים לעשות דבר.המעבדה יצרו עימי קשר ואנחנו כי אין כל בעיה במכשיר ואילו אולי יש בעיה במטען במשך מספר ימים הסברתי כי אין כל בעיה במטען והוא משמש אצלי בצורה תקינה להיענות מוצרים אחרים , אציין כי ציינתי בפני החברה כי טאבלט נרכש בין היתר לשימוש למידה מרחוק של ביתי מה שבסוף לא התאפשר שכן הטאבלט הוחזר רק בתאריך 11.5.20 ובטופס נכתב כי סרבתי להביא את המטען לבדיקה. אציין כי מספר בדיחות עם החברה להסביר כי איני מעוניינת במכשיר עלו בתוכו. האם יש מה לעשות? |
|
|