| ![]() |
| ביטול עסקה-אמריקן לייזר | ||
| מחבר: | מחבר 2020 (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 24/05/2020 | |
| שעה: | 11:31:52 | |
| בפברואר 2020, סגרתי עסקה עם חברת אמריקן לייזר להסרת שיער בשלושה אזורים שונים. ביצעתי טיפול 1 מכל איזור.
כעבור שלושה חודשים הגעתי לטיפול שני, אך כשהגעתי הודיעו לי שהחליפו מכשירים ולא בטוח שאני מתאימה לטיפול באחד מהאזורים.המטפלת לא הסכימה לקבל אותי והמנהלת הכריחה אותה לקבל אותי. לבסוף הוחלט לקבל אותי אבל המטפלת הייתה כל כך מגעילה שהחלטתי שאני לא מוכנה לקבל יחס כזה ושברצוני לבטל את כלל העסקה. מנהלת הסניף הודיעה לי כי אין באפשרותי לבטל את העסקה או לקבל החזרי חלקי. אלו הם סעיפי החוזה, אשמח שתגידו לי האם אני זכאית להחזר חלקי. "הלקוח מצהיר כי מדיניות ביטול העסקה של החברה הינה כמפורט להלן: א. במקרה של ביטול עסקה שיבוצע החל ממועד חתימת העסקה ועד 14 ימים לאחר מכן והלקוח לא ביצע טיפולים יהא זכאי לקבל החזר של מחיר העסקה בניכוי דמי ביטול בגובה 5% מסכום העסקה או 100 ש"ח הנמוך מבניהם. ב. במקרה של ביטול עסקה שיבוצע בחלוף 14 ימים מיום חתימת העסקה לא יהא הלקוח זכאי לקבל החזר כספי. ג. בנוסף לכל ניכוי כאמור לעלי, ככל שהלקוח עבר טיפול אחד או יותר ממועד חתימת העסקה ועד למועד בו נמסרה הודעת הביטול, יקוזז מסכום הכסף שיוחזר ללקוח כאמור גם עלות הטיפול שעבר ע"י החברה. לעניים מדיניות ביטול העסקה של החברה, עלות כל טיפול הינה 20% מעלות העסקה. | ||
| 24/5/2020 11:31 | מחבר 2020 |
ביטול עסקה-אמריקן לייזר |
| 26/5/2020 09:45 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה-אמריקן לייזר |