| ![]() |
| אי אספקת סחורה בקנייה אינטרנטית | ||
| מחבר: | אורלי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 24/05/2020 | |
| שעה: | 10:43:12 | |
| שלום
בתאריך 28/02 רכשתי מאתר מסכות לא קיבלתי פרטים לגבי המשלוח. בתאריך 03/03 שלחתי מייל (אין מס' טלפון להשיג את החברה) הם ענו לי שהמשלוח 19-39 ימי עסקים והוא מגיע בדואר רשום (אין אפשרות לאיסוף עצמי) בתאריך 16/03 רציתי לשנות כתובת למשלוח הם לא היום מוכנים לשנות ואמרו לי שהמשלוח כבר בדרך אלי. חכתי עוד ולא קיבלתי שום עדכון או מידע בתאריך 26/03 שלחתי שוב מייל לבדיקה אם יש מס' מעקב הם העבירו מס' מעקב לא מראה כלום ונראה כלא תקין. ציינתי בפניהם ושאלתי את חברת השליחויות אמרו שדואר ישראל והם מסרבים לעזור ולתת פרטים נוספים ומציינים בכל מייל שזה מס' המעקב. בתאריך 07/05 עדיין לא קיבלתי את המוצר ועברו 39 ימי עסקים שלחתי מייל נוסף שאני מעוניינת לבטל את העסקה כי הם לא עומדים בתקנון הם השיבו לי שיש פוליסת ביטוח בתקנון שלהם שמגבה את הכסף שלי צילמתי את התקנון באתר ורשום שיש החזר במידה והמשלוח אינו מגיע לאחר 90 יום מרגע הזמנה. המתנתי וחיכיתי וכמובן שהמלוח לא הגיע בתאריך 19/05 שלחתי שוב מייל כדי לקבל את כספי בחזרה והם טוענים שהתקנון שלהם 120 ימים אשר לא כוללים שישי שבת וכמובן שוב ציינה את מסק המעקב שלא ניתן למצוא באף דרך לאחר בדיקה מעמיקה לאתר הבזוי הזה יש 2 תקנונים שונים באחד רשום 90 יום והשני 90 יום ( ללא ציון של שישי שבת) איך אני יכולה לקבל את כספי בחזרה??? אני לא רוצה כבר את המוצר ( הזמנתי מסכות שאני כבר לא צריכה בגלל שקניתי אחרות בגלל הקורונה) אשמח לעזרתכם !! אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות איתם | ||
| 24/5/2020 10:43 | אורלי |
אי אספקת סחורה בקנייה אינטרנטית |
| 26/5/2020 09:28 | המועצה לצרכנות |
re:אי אספקת סחורה בקנייה אינטרנטית |